Connect with us

Știri

S-au cunoscut după un accident de mașină și au făcut schimb de numere de telefon. Ce s-a întâmplat după 4 ani…

Dragostea vine atunci când te aștepți cel mai puțin. Doi tineri care au făcut schimb de numere de telefon după un accident rutier au avut parte de o surpriză de zile mari după patru ani.

Unele povești de dragoste sunt romantice, altele sunt tragice. Povestea de față este una de-a dreptul stranie. Jennifer Lind și soțul său, Nicholas, au o poveste cu totul neobișnuită.

Cei doi s-au întâlnit prima dată după un accident de mașină. Desigur, un asemenea incident implică mult stres sau nervi. Însă nu și în acest caz.

„Veneam de la o petrecere organizată la birou, atunci când am simțit că o roată se mișcă ciudat și că se clatină mașina”, a dezvăluit femeia.

Nu a durat mult până să lovească bara de protecție de pe margine. Un alt șofer care a asistat la accidetn a încercat să oprască și a tras frâna de siguranță. Carosabilul era alunecos, iar Nicholas a intrat în spatele mașinii ei.

Bărbatul i-a oferit haina și a invitat-o la el în mașină până când a venit poliția la fața locului.

Din fericire, amândoi erau nevătămați și polițiștii veniți la fața locului le-au spus că au avut mare noroc.

Cei doi au făcut schimb de numere de telefon. Jennifer nu s-a gândit o clipă că îl va revedea vreodată pe Nicholas, dar el avea planuri.

S-au căsătorit după 4 ani

Tânărul a început să o sune și au început să vorbească din ce în ce mai des. Au început să iasă, iar după patru ani de la evenimentul care le-a schimbat viața, s-au căsătorit.

Chiar dacă a fost un mod ciudat de a se întâlni, cei doi sunt convinși de faptul că nu a fost doar un accident.

CITEȘTE ȘI: Vecinii au observat că se comporta ciudat și au chemat poliția. Când i-au intrat în casă, oamenii legii au fost îngroziți
În fiecare an, în ziua morții, pe mormântul copilului lor, apărea ceva ciudat. După 70 de ani, au aflat adevărul. Ce se întâmpla de fapt
Au cumpărat o canapea veche și au dus-o în cameră. Într-o seară, au simțit ceva ciudat în ea…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top