Connect with us
S-au cunoscut pe internet, s-au iubit, iar povestea lor a devenit subiect de film. Finalul este emoționant

Știri

S-au cunoscut pe internet, s-au iubit, iar povestea lor a devenit subiect de film. Finalul este emoționant

Povestea de dragoste dintre Dalton și Katie Prager aș caracteriza-o ca fiind una „dulce amară”. S-au cunoscut pe Facebook în anul 2009 și și-au dat seama imediat că erau cu adevărat suflete pereche. Din ziua în care s-au cunoscut ei au fost de nedespărțit, iar peste câțiva ani s-au căsătorit.

Viața lor era una minunată, deși amândoi sufereau de o boală cruntă. Atât Katie, cât și Dalton sufereau de fibroză chistică, o tulburare genetică incurabilă, care afectează mai multe părți ale corpului, în special plămânii. Însă, suferința lor i-a apropiat și mai mult.

Un singur lucru îi nemulțumea, însă: nu puteau locui împreună, pentru că era dificil pentru familiile lor să aibă grijă de ei. Acest lucru a însemnat că au fost nevoiți să trăiască în state diferite. Cu toate acestea, ei vorbeau pe internet în mod constant.

Amândoi aveau nevoie disperată de un plămân și au fost pe lista de așteptare pentru un transplant. Katie îl iubea atât de mult pe Dalton încât a decis să se retragă de pe lista de așteptare, pentru că astfel iubitul său avea o șansă mai mare pentru transplant.

În cele din urmă, Dalton a primit un plămân nou în 2014, iar Katie în 2015. Cu toate acestea, intervențiile nu au fost cu succes.

Dalton a dezvoltat o problemă la ganglionii limfatici, care a dus la o infecție gravă pulmonară. În situația în care ajunsese, el a avut o ultimă mare dorință: să-și vadă soția pentru ultima dată. Însă, virusul a fost atât de periculos și era contagios pentru alte persoane care sufereau de fibroză chistică, încât medicii l-au avertizat să stea departe de soția sa. El a înțeles și a acceptat, pentru că nu voia să-i pună viața în pericol soției sale.

Lui Katie nu i-a păsat de riscuri. Ea ar fi preferat mai degrabă o viață scurtă și fericită decât una lungă și tristă. Așa că și-a invitat soțul în vizită în Kentucky.

Cât despre Katie, organismul ei a respins transplantul. Medicii nu au știut ce măsuri viitoare ar mai putea lua, astfel familia a fost anunțată să se pregătească pentru ceea ce este mai rău. Ei nu mai erau sigur că ea rezistă până în luna decembrie.

Pentru că atât Katie, cât și Dalton și-au dorit să petreacă Crăciunul împreună, familiile luaseră decizia să plece cu toții în vacanță. Așa că plănuiseră să petreacă Crăciunul în septembrie. Nu erau asigurări că vor rezista până în luna decembrie.

Cu toții au pregătit bagajele și erau gata de plecare. Însă, Dalton nu a avut niciodată șansa de a călători. Din nefericire, el a murit în după-amiaza zilei de 17 septembrie, cu câteva zile înainte de vacanță, după ce a suferit mai multe complicații.

Katie nu a avut șansa să-l țină în brațe pentru ultima dată, dar ultimele ore din viața lui și le-au petrecut pe internet. Ea a putut să-l vadă și să-l asculte înainte de a murit și a avut doar ocazia să-i reamintească cât de mult îl iubește.

Katie a avut șansa să sărbătorească Crăciunul în septembrie, cu familia și prietenii ei, însă gândul era tot la Dalton: „Îl voi vedea în curând.”

Și ea a avut dreptate. La doar cinci zile de la moartea lui Dalton, Katie a murit.

Această poveste sfâșietoare a doi oameni tineri, bolnavi în fază terminală, amintește de romanul „The Fault in Our Stars” de John Green. În 2014, el a devenit scenariul unui film frumos și emoționant.

La fel ca și Hazel și Augustus din carte, Katie și Dalton s-au găsit unul pe altul, s-au iubit unul pe altul, și s-au pierdut reciproc. Dar, sperăm că sunt din nou împreună, undeva, într-un fel, și de această dată pentru totdeauna …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top