Connect with us

Știri

Sălaj: Accident la Jibou. Patru tinere au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren. Cine sunt victimele

Un grav accident rutier a avut loc joi seara a avut loc la Jibou, județul Sălaj. Patru tinere au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren pe o trecere de cale ferată.

„Accidentul de circulaţie s-a produs la intersecţia căii ferate cu centura ocolitoare a oraşului Jibou, un autoturism fiind lovit de tren. Patru persoane au decedat şi o a cincea este grav rănită. Trei echipaje de poliţie sunt la faţa locului, pentru cercetări”, a declarat, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

Aceasta a adăugat faptul că persoanele decedate sunt patru tinere din judeţul Maramureş, cu vârste de 20 şi 21 de ani.

Se pare că se îndreptau spre casă, în Maramureș, și la o trecere de cale ferată au riscat să traverseze, deși semnalele acustice și luminoase anunțau apropierea trenului.

Șoferița, a cincea fată din autoturism, a fost singura care a supraviețuit impactului violent.

Tânăra este internată în stare gravă într-un spital din zonă.

Cele patru tinere decedate  se întorceau de la Cluj-Napoca, unde au participat la festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Cele patru tinere sunt Mădălina P., Ștefana S., Claudia B. și Maria Ș..

Garnitura de tren făcea legătura între Baia Mare şi Jibou. Mecanicul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit profilului de pe Facebook, Sanda U., șoferița, a studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord, Baia Mare.

Accident la Jibou: Cele mai grave accident feroviare din acest an

15 aprilie 2018 –  maşină în care se aflau două femei a fost lovită de un tren, la trecerea de nivel cu calea ferată de pe DN66, în localitatea Livadia, judeţul Hunedoara, şoferiţa maşinii, în vârstă de 50 de ani, fiind rănită uşor şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Petroşani. Trenul circula pe relaţia Cluj-Napoca-Bucureşti.

16 martie 2018 – Un accident înregistrat la o trecere la nivel cu calea ferată între staţiile Lacul Sărat şi Brăila, s-a înregistrat la o trecere la nivel cu calea ferată, după ce un autoturism, al cărui conducător auto nu a respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea la nivel, a intrat în coliziune cu locomotiva trenului R 7373, care circula pe relaţia Făurei-Galaţi. În urma accidentului, două persoane aflate în autoturism au murit.

foto: Dej 24

Citește și: Accident în Câineni, Valea Oltului, între un TIR și două autoturisme. Traficul pe DN7 a fost blocat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top