Connect with us
Sălaj: Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o maşină incendiată

Știri

Sălaj: Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o maşină incendiată

Caz înfiorător în Sălaj! Corpul carbonizat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină care a luat foc, duminică seara, în localitatea Archid, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

„Duminică, la ora 22,45, Detaşamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu la un autoturism aflat în localitatea Archid. În momentul sesizării, incendiul se manifesta în partea din faţă a maşinii.

La faţa locului s-a deplasat şi SMURD Sărmăşag. În maşină a fost găsit decedat un bărbat de 54 de ani, din Coşeiu, cadavrul acestuia fiind carbonizat. Cauza probabilă a incendiului este de natură electrică”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi.

Potrivit unor surse de la faţa locului, la momentul aprinderii autoturismului motorul era supraturat şi şoferul inconştient.

Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală, pentru a se stabili cauza decesului.

Poliţia şi pompierii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cauzele care au dus la stabilirea incendiului şi decesul persoanei care se afla în autoturism.

Citește și: Argeș: Accident în Schitu Golești. Doi tineri au murit, altul este grav rănit

Agentă de poliţie de la Brigada Rutieră a Capitalei, acroşată de o maşină care ar fi încercat să treacă pe roşu

O poliţistă de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost victima unui accident rutier duminică seara, fiind acroşată de un autoturism care nu a oprit la semnalul acesteia, încercând să treacă pe culoarea roşie.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, evenimentul s-a petrecut în zona Pieţei Universităţii.

„În timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Pieţei Universităţii, a fost acroşată de un autoturism. Agenta de poliţie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele date rezultă că poliţista a efectuat semnal unui conducător auto care ar fi pătruns la culoarea roşie a semaforului, iar la momentul în care a frânat brusc, a intrat în derapaj şi a acroşat-o”, precizează sursa citată.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, iar conducătorul auto implicat în eveniment a fost condus la sediul subunităţii de poliţie.

Şoferul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, mai precizează sursa citată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top