Categorii Știri

Samsung Galaxy Buds+ oferă experienţă acustică deosebită

Dacă cunoașteți deja căștile Samsung Galaxy Buds vă veți bucura să știți că există și o variantă mai recentă, o versiune îmbunătățită oferită de acest producător, cea +. Puteți asculta muzica favorită cu un simplu touch. Atingi si redai! Treci de la o melodie la alta, răspunzi la apeluri sau modifici volumul doar cu un gest pe fața căștilor. Îti poți seta preferențial comenzile în funcție de atingere. Te bucuri de ceva cu totul nou, de două difuzoare integrate pentru sunet bogat pe înalte și bass, sistem adaptiv pe 3 microfoane pentru convorbiri de înaltă definiție și autonomie mare pentru o experiența audio premium.

La noile Buds+ vorbim despre calitate din toate punctele de vedere, atât la nivel estetic, cât și din punct de vedere al funcționalităților. 

 Astfel de căști sunt deja disponibile în magazinele de profil precum GSMnet.ro având suficiente caracteristici încât să vă convingă să faceți o astfel de investiție:

Conectare rapidă – Recomandate pentru majoritatea dispozitivelor mobile Bluetooth cu profil audio A2DP / HS / HF și sistem de operare Android (minim versiunea 5, rami 1.5 Gb). De asemenea, pot fi conectate cu dispozitive Apple iPhone / iPad iOS, având aplicație dedicată în AppStore. 

Bateria ține mai mult – Te bucuri de autonomie maximă de până la 11 ore de utilizare continuă cu o singură încărcare. Cu dock-ul de încărcare Galaxy Buds+ extinzi autonomia până la 22 de ore.

Încărcare rapidă în pauze scurte – Atunci cand ai nevoie urgentă de caști și nu vrei să le lași mult la încărcat, ai opțiunea să încarci 3 minute și să te bucuri de autonomie de maxim o oră!

Să vorbim despre sunet 

Aceste două căști discrete permit ca sunetul redat să fie mai clar ca niciodată. Atenuează zgomotele de fundal, un update pe care orice utilizator îl va aprecia. 

Calitate audio este de tip studio. Cele doua difuzoare dinamice alături de driverul pentru bass îți vor oferi sunet bogat și natural. Bass-ul puternic și claritatea înalte redefinesc experiența audio a utilizatorului. 

Mai multe microfoane, mai putin zgomot! Vorbești natural fără să fii nevoit să țipi. Te bucuri de apeluri clare, în care vocea îți este pusă în valoare prin cele două microfoane inovatoare, unul de ieșire și unul în interior, ce captează sunetul și îl transmite fără zgomote de fundal.

Ce a creat de fapt Samsung se numește inovație într-un context competitiv. Căștile Galaxy Buds+ sunt disponibile acum în magazine. La GSMnet spre exemplu acestea vin la pachet cu o garanție de 24 de luni și 3 variante de culoare – alb, negru sau bleu – ce pot fi asortate la culoarea device-ului mobil deținut. Au un super preț și inclus în acesta sunt și accesorii precum – dock-ul pentru încărcare, dopurile din silicon, cablul de incărcare și elementele de fixare. 

Aveți nevoie de asistență la comandă? Specialiștii GSMnet vă stau la dispoziție. Prețul și alte detalii tehnice le regăsiți în cadrul magazinului lor online.  

Share
Scris de
Andreea Marinescu
Stiri Despre Samsung Galaxy Buds

Acest site foloseste cookies.

Read More