Connect with us
Samsung Galaxy S8 și S8 Plus au fost lansate pe 29 martie. Cele două vor fi disponibile la un preș mai mare decât al modelelor precedente.

Știri

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus au fost lansate. Ce preț vor avea

Samsung Galaxy S8 a fost lansat pe 29 martie, în cadrul unui eveniment fastuos. De asemenea, tot azi a fost lansat și modelul Samsung Galaxy S8 Plus.

Lansarea noilor modele ale companiei sud-coreene a avut loc la Londra, în cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2017. Noul Samsung Galaxy S8 va dispune de o cameră de 12MP și dual pixel, pentru luminozitate scăzută. Camera acestuia va fi una Multi frame processing.

De asemenea, noul model va dispune și de un asistent virtual, denumit Bixby. Scopul acestuia este de a ajuta posesorul să facă unele căutări sau să identifice lucruri cu camera foto.

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus vin cu rezistență la apă și praf, dar și cu noile procesoare Exynos fabricate pe arhitectură de 10nm.

Display-ul modelului S8 este unul generos, de 5.8 inch, în timp ce al lui S8 Plus este unul de 6.2 inch. Merită menționat că nu există buton de home.

Noul Galaxy S8 va avea ca sistem de operare Android 7 Nougat, cu o interfață specială. Ambele telefoane vor veni cu căști AKG la pachete.

Modelele nou-lansate vor fi disponibile din data de 21 aprilie.

Preț Samsung Galaxy S8 și S8 Plus

Conform Playtech, în Europa, doritorii vor putea achiziționa un S8 cu 800 de euro și un Galaxy S8 Plus cu 900 de euro. Acesta va fi lansat cu un docking station intitulat DeX la 150 de euro, în timp ce noul GearVR va fi 129 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top