Connect with us
Dr. Streinu Cercel: Românii trebuie să știe

Sanatate

Dr. Streinu Cercel: Românii trebuie să știe

Profesorul Adrian Streinu Cercel s-a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul. Este vestea așteptată de toți românii.

Streinu Cercel a spus adevărul

Adrian Streinu-Cercel se opune clar unui studiu realizat la nivel internaţional care menţionează o dată clară pentru finalul pandemiei de coronavirus în România.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a vorbit despre un studiu care susţine că pandemia de coronavirus ar urma să se încheie în România pe data de 20 august.

Este de la Universitatea din Singapore. Când se va termina COVID-19 pe date? Dau o evaluare, iar pentru România – m-am uitat și eu – spun data de 20 august”, a declarat medicul pentru Digi24.

Directorul de la Matei Balş nu este însă de acord cu rezultatele acestui studiu: „Este o eroare. (…) Pur şi simplu sunt nişte date.”

Adrian Streinu-Cercel explică de ce nu pune bază pe respectivul studiu şi de ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) nu şi-ar permite vreodată să livreze astfel de date.

„Statistica poate să facă absolut ce dorește ea. Problema este ce date folosește pentru a genera. (…) Organizația Mondială a Sănătății nu-și permite să dea astfel de date. Ar fi o eroare majoră să dea astfel de date. De ce? Vine un document și spune 20 august… problema e ce să o facă lumea când o să audă astfel de lucruri? O să se bucure și o să-și cumpere bilete. Și pe urmă o să vedem că aceste lucruri nu se pot pune în practică”, a precizat directorul Institutului Național de Boli Infecțioase.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. EMIL BOBOCEA

    2020-05-02T08:28:53+03:00 at 8:28

    ACEL STUDIU „PROBABIL” CORELEAZĂ „HELIUL DIN SOARE CU EVOLUȚIA PANDEMIEI ȘI CREȘTEREA PE PUTERE A ÎNCĂRCĂTURII VIRALE”. DUPĂ ACEA DATĂ MASONII NUMAI DIN „BUTELII SAU MEDICAMENTE ALTERATE CU VIRUS” MAI POT PERPETUA ACEST „VIRUS DE LABORATOR PE PĂMÂNT DAAAAR, FĂRĂ PREA MARE SUCCES ! ! ! O.M.S.-UL LUI CERCEL „NU O DATĂ S-A MINȚIT PE SINE, MINȚIND PE ALȚII LA MULT MAI MULTE PANDEMII” , PENTRU CĂ AȘA S-A DECIS „LA CENTRU DE COMANDĂ” DIN INTERESE „EMINAMENTE ECONOMICE ȘI GROSOLAN SUBIECTIVE”

  2. Draghia Margareta

    2020-05-02T00:16:46+03:00 at 0:16

    Tine o nene pana pe 20 August,asta inseamna 5 luni nu doua.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top