Connect with us
Monica Pop, reacție dură după adoptarea legii privind izolarea și carantinarea: "Desconsiderare! Inacceptabil așa ceva!"

Sanatate

Monica Pop, reacție dură după adoptarea legii privind izolarea și carantinarea: „Desconsiderare! Inacceptabil așa ceva!”

Legea privind carantina și izolarea a fost adoptată joi seară de Senat. După adoptare, proiectul va sta în Parlament două zile, timp în care acesta poate fi contestat CCR. După cele 2 zile, legea va fi trimisă spre promulgare și apoi publicată în Monitorul Oficial, intrând în vigoare trei zile mai târziu. Medicul oftalmolog, Monica Pop, și-a exprimat nemulțumirea față de această lege, conform căreia oamenii sunt obligați la carantină și izolarea, explicând că aceste decizii au fost adoptate pe fondul neîncrederiii față de cetățeni.

Monica Pop, reacție dură după adoptarea legii privind izolarea și carantinarea: „Desconsiderare! Inacceptabil așa ceva!”

Celebrul medic, Monica Pop, se arată extrem de revoltată de noua lege a carantinei și izolării, considerând că din această decizie a statul rezultă că nu are încredere în cetățeni și chiar le îngrădește acestora libertatea, ceea ce va duce la o mare desconsiderare din partea celorlalte țări, care vor spune despre români că sunt un „popor de psihopați”.

“Unicii proști ai Planetei?!!! Internarea obligatorie și de o oră e o jignire la adresa românilor! Desconsiderare! Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate! Ce vor spune despre noi toate celelalte țări? Că suntem un popor de psihopați?! Iar „asimptomaticii” nu vor putea pleca nici la 48 de ore, veti vedea! Si daca ar pleca, nu mai reprezinta pericol? O ora, 10, 48 sau oricât, tot internare cu forța este! Inacceptabil așa ceva!”, a spus aceasta.

De altfel, ea consideră că românii nu trebuie supuși la un astfel de tratament doar din cauza unor persoane iresponsabile, care nu respectă măsurile de prevenire. Ea nu crede că toate guvernele din celelalte țări sunt iresponsabile, pe când doar Guvernul nostru este cel care a gestionat corect pandemia, prin reintroducerea măsurii carantinei și izolării. Monica Pop este de părere că peste tot sunt persoane care nu se supun regulilor impuse de autorități, nu decât în țara noastră, însă doar aici sunt astfel de legi. În ciuda numărului exploziv al cazurilor, medicul își susține cu tărie convingerea că această lege nu este soluția.

„În alte țări nu sunt și acolo unii care nu respectă regulile de protecție? Și? Îi obligă cineva la arest în spital? Toate guvernele lumii sunt tâmpite de au hotărât să nu facă așa ceva? Nu! Dar își respecta poporul! Noi, cu japca! Nu e normal așa ceva!”, a concluzionat Monica Pop.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

8 Comments

8 Comments

  1. Horia

    2020-07-18T07:41:41+03:00 at 7:41

    Se vede lipsa de educatie a romanului.Si dna Pop si oricine altcineva are tot dreptul la parerea ei proprie despre ce se intampla in prezent in lume. Nu putem gandi toti la fel,nu toti suntem prosti si ne lasam manipulati si calcati in picioare de politicienii nesimtiti.Care da,fac abuz asupra libertatii invidivului..Doar ca voi sunteti orbi si spreriati de bombe de o biata raceala😂de asta va complaceti sa stati toti cu..botnite😂😃

  2. Boiciuc

    2020-07-17T22:11:50+03:00 at 22:11

    Este imperios necesar să existe o lege care să permită monitorizarea și sancționarea celor care nu înțeleg să respecte măsurile de protectie împotriva infectărilor.
    Este ciudat că un medic ca d-na Dr. Pop, daca o mai fi medic, sa vorbească pe placul lui Ciolacu și Cazanciuc care ne spuneau că le este frica ca dacă strănută pe strada îi internează poliția sanitară. De unde vor fi scos-o și pe asta?
    Este ciudat cum în mulțimea aceasta de medici, care luptă să trecem de aceasta pandemie, se găsesc medici, că am mai auzit și pe alții (dr. Astarastosie și alte vedete din aceasta profesie), care în loc să educe populația pentru respectarea normelor sanitare le umplu capul cu toate tampenii. Chiar că nu e virusul, că e o simpla răceală.
    Știți, in popor se vorbește de „cozi de topor”. Scuze că traduc „tot cu coada de topor de lemn se taie pădurea”.
    Sa auzim și de bine!

  3. Ion Iliescu

    2020-07-17T19:12:17+03:00 at 19:12

    Polemi-ca-co-munistoida madamme Pop neam de POOP (englezescu poop iese din gura dumitale cocoana).
    POPULATIA sau plebea cum o numeai dumneata inainte cu ceva ani cand sufereai de troglodenie si de frica voturilor impotriva PSD ii faceai OI proaste. PE noi ne faceai oi, pe cei care ar trebui sa ii ajuti si sa ii pazesti, iar acum PROFITI de faptul ca *suntem oi proaste*spunandu-ne ca nu e bine sa stam in carantina, cu alte cuvinte, nu ascultati ce spune pnliesiti la gratare si la mare ,muriti ca sa dam vina pe pnl ca ei nu au fost competenti. Ce vrajeli debile aveti in capetele alea de mafie doamnelor,domnisoarelor,t***elor si domnilor PSD….
    Ei bine COCOANA , nu meriti a fi cucoana cu titlul de dama. nu uita ca aceasta plebe asculta doar de FRICA nu de intelegere. asa cum voi le dati o paine si un mic sa va voteze , TOT asa , aceasta plebe,nu va mai ies la gratare daca le dam o AMENDA pentru a nu urca riscurile pandemiei la MILION sau chiar 2 milioane cat se estimeaza la sfarsitul lui septembrie .Daca dumneata CA COrcitura credincioasa nu crezi in virusul asta si in masurile de siguranta IMPUSE LA NIVEL GLOBAL…de ce dreaq porti masca ? De ce te feresti si dai decalaratii DOAR ONLINE? cand ti-ai trimis cateii in poata victoriei de ce NU ERAI ACOLO sa aperi asa zisele drepturi ale romanilor ? ITI ERA FRICA asa-i ? capra belicoasa.
    Esti doar o alta pocinoaga pesedista care manipuleaza *plebea* in ineteres propriu in scopuri POPULISTE si mai ales in distrugerea PNL cu arme PROPAGANDISTICE si MINCINOASE. MInti lumea ca nu e niciun pericol dar pe partea cealalata ACUZI guvernul si presedintele ca NU AU GRIJA de ROMANI. scarba mi-e de voi si de hahalerismul vostru care ne-a distrus tarisoara asta de 31 de ani incoace.NIMIC din ce e bun nu va convine. NIMIC din ce trebuie facut nu va place si NIMIC din ce trebuie faccut NU ATI VFACUT VREODATA, doar ati furat.mintit,jefuit si distrus biata tara asta mica si plina de bogatii pe care vreti doar sa le instranati si sa ne faceti TOT pe noi PROSTI.

  4. Adi

    2020-07-17T15:21:18+03:00 at 15:21

    În toată această increngatura de orgolii și interese politico-economice vor avea de suferit cei mulți negativi cărora li se va prelungi restricționarea unor drepturi și libertăți pentru că acei puțini pozitivi iresponsabili au libertatea individuală de a răspândi boala în grup/comunitate! !! Nu se cade în situații speciale extreme cum este o epidemie amenințatoare de viață sa primeze libertățile individuale ale unor iresponsabili parșivi în detrimentul sănătății colective !!! Lipsa de monitorizare și sancționare a câtorva capsomani rebeli care nu pot sau nu vor sa priceapă că sunt un risc pentru cei din jur până la negativare va duce la pierderi financiare și destabilizarea sănătății celor mulți cu repercusiuni imprevizibile pe termen lung în societate

  5. Socotitorul

    2020-07-17T14:48:18+03:00 at 14:48

    M. Pop habar n-are ca nu LIPSA DE INCREDERE in populatie este cauza unor prevederi din lege, ci lipsa de EUCATIE, iar prezenta ei pe la anumite posturi tv tocmai asta face: in loc sa educe populatia, o baga in ceata. Da! In Japonia nu exista o astfel de lege, dar exista EDUCATIE. Cititi dna dr Pop ce-am scris si evaluati-va iesirile. Nu prinde la toata lumea ceea ce vreti sa transmiteti.

  6. Socrate

    2020-07-17T13:41:17+03:00 at 13:41

    Oare cat timp trebuie sa mai ascultam aberatiile acestei exaltate caraghioase?! Cam toti medicii care au abandonat profesia pentru mirajul afirmarii in politica au sfarsit prin a fi penibili! Nici Monica Pop nu face exceptie, din pacate! Oare ce frustrari au acesti oameni? Simplul fapt ca apar pe la televiziunile tabloide sa fie drogul care le alimenteaza dorinta de a iesi cu orice pret in evidenta?! Lamentabil comportament!

  7. Dan T

    2020-07-17T11:28:49+03:00 at 11:28

    M.Pop face parte din grupul medical al ciudatilor; probabil a ajuns directoare pe merite politice, la spital, principala activitate este aranjarea scaunelor in holul de steptare. In privat, periplul pe la posturile tv de proasta calitate – scopul: sa fie in atentia publicului prin orice mijloc chiar in detrimentul calitatii de medic.

    • Dan

      2020-07-17T14:44:48+03:00 at 14:44

      De acord 100 %!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top