Connect with us
O mare companie farmaceutică anunță că până în toamnă vom avea un vaccin anti-coronavirus

Sanatate

O mare companie farmaceutică anunță că până în toamnă vom avea un vaccin anti-coronavirus

Un vaccin anti-coronavirus ar putea fi lansat înainte de toamna acestui an. Tot globul așteaptă această veste: un gigant farmaceutic își desfășoară activitatea în mai multe țări din întreaga lume.

O mare companie farmaceutică anunță că până în toamnă vom avea un vaccin anti-coronavirus

Speranța vine din America unde o corporație farmaceutică ne oferă vești bune. Se preconizează că până în toamnă vom avea un vaccin anti-coronavirus. Acest vaccin ar putea fi scos pe piață în toamnă.

Compania care ne poate ajuta este Pfizer, din domeniul produselor medicale. Aceasta își desfășoară activitatea în mai multe state și are aproximativ de 90.000 angajați. Această corporație a anunțat că stadiul producerii unui vaccin contra Covid-19 este foarte aproape de final.

În lunile următoare vaccinul care este preparat în laboratoare urmează să fie supus unor cercetări clinice. Dacă se va dovedi eficient și sigur, Pfizer a transmis că este gata să îl distribuie la scală largă.

Surse de la Daily mail au informat că Albert Bourla, președinte al companiei Pfizer a afirmat că utilizarea vaccinului ar putea începe la toamnă. Acest vaccin este un rezultat al unei situații de urgență. În luna septembrie este cel mai probabil că acest vaccin va putea ajunge în uzul sanitar mondial.

Situație România

În acest moment numărul celor care au fost infectați cu Covid-19 se află pe o pantă ascendentă în țara noastră. Astăzi s-au înregistrat 11.978 de cazuri de persoane infectate, dar și 688 de decese. Primul caz de Covid-19 a fost depistat în data de 26 februarie. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.569 au fost declarate vindecate și au fost externate.

La ATI în prezent, sunt internați 247 de pacienți. În carantină instituționalizată se află 12.042 de persoane, iar alte 22.690 de persoane se află în izolare la domiciliu. Aceștia au parte de monitorizare medicală în permanență. La nivel național s-au prelucrat un număr de 166.993 de teste.

1 Comment

1 Comment

  1. Vera

    2020-04-30T03:12:22+03:00 at 3:12

    Ce stire fake…luati cifre cu oameni infectati de covid fix din burta,ca SPITALELE SUNT GOALE,cata nesimtire sa dai cifrele astea…asa la plesneala!Daca suferi de vreo durere, toate sunt inchise, sigur din burta sunt cifrele astea!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top