Sanatate

Spitalul Deva va fi sub conducere militară, tot personalul medical testat

„Nu este încă situația de la Suceava dar poate deveni dacă nu avem grijă. Am instalat medici și directori medicali la Deva. (…)Vom testa tot ce înseamnă personal medical. Cei care vor lucra în spital vor locui în hoteluri.(…)Sunt 111 pacienți din care 81 cu Covid.(…)În acest moment nu pot spune că cineva și-a făcut treaba pentru că altfel nu mai eram eu aici”, a declarat Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că la conducerea spitalului din Deva a fost pusă conducere militară, la fel ca şi la conducerea Spitalului din Suceava.

Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că toate cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Deva vor fi testate pentru coronavirus, urmând ca apoi să stea în hoteluri şi să nu se mai întoarcă acasă până la aflarea rezultatului.

Nalu Tătaru a vizitat astăzi spitalul din Deva.

Maanagerul şi directorul medical al Spitalului Judeţean de aici au demisionat marţi, în condiţiile în care în spital erau internaţi 99 bolnavi de COVID-19, iar sindicatul medicilor a acuzat conducerea de „abuzuri” în gestionarea activităţii şi a programului de lucru. Activitatea unităţii medicale este coordonată de DSP şi de patru experţi medicali de la Craiova şi Timişoara
Știre în curs de actualziare.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-04-08T12:42:16+03:00 12:42

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More