Connect with us
Un frizer a infectat 40 de persoane pe care a mers să le tundă acasă

Sanatate

Un frizer a infectat 40 de persoane pe care a mers să le tundă acasă

Mare atenție atunci când apelați la serviciile de înfrumusețare! Un frizer din Italia a reușit să infecteze cel puțin 40 de persoane, după ce acestea l-au chemat la domiciliu pentru a beneficia de serviciile sale.

Un frizer a infectat 40 de persoane pe care a mers să le tundă acasă

Un frizer din micul orășel Campofranco din Caltanissetta, a fost chemat la domiciliu de mai multe persoane pentru a-și oferi serviciile. Din nefericire el era infectat cu noul tip de coronavirus și nu știa. Astfel că i-a îmbolnăvit pe aproape toți clienții la care a mers, potrivit Ilmessaggero.it.

Anunțul a fost făcut de nimeni altul decât primarul orașului, Rosario Pitanza. Acesta a precizat că toate persoanele care au intrat în contact cu acest frizer au fost băgate în carantină imediat ce testele au ieșit pozitive la noul coronavirus.

Pentru că Italia s-a aflat în starea de urgență și toate saloanele au fost închise, oamenii au preferat să îl cheme acasă pe frizer, însă cei mai mulți nu și-au luat măsurile de protecție necesare. Rezultatul a fost dezastruos! Omul i-a îmbolnăvit pe majoritatea clienților săi fără să își dea seama.

Vă reamintim că, potrivit Agenției de Protecție Civilă.  Italia a înregistrat 156 noi decese de COVID-19 joi, faţă de 161 în ziua precedentă. Bilanţul zilnic de cazuri confirmate a scăzut uşor până la 642, de la 665 miercuri, potrivit Reuters.

Numărul total de decese de la începutul epidemiei și până în acest moment este de 32.486, al treilea cel mai mare din lume după cele din SUA şi Marea Britanie. Numărul total de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 este de 228.006, al şaselea cel mai mare din lume, după cele din SUA, Rusia, Spania, Marea Britanie şi Brazilia. Joi , 21 mai, în Italia se mai aflau internate la ATI 640 de persoane, faţă de 676 miercuri, menţinând o tendinţă de scădere de lungă durată.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top