Connect with us

Știri

Sanda Ladoşi, prima reacţie după ce a fost ridicată de DIICOT

Sanda Ladoşi a făcut prima declaraţie după ce marţi dimineaţă a fost săltată de procurorii DIICOT pentru a fi dusă la audieri într-un dosar privind o fraudă de un milion de euro. „Am calitate de suspect în dosar, sunt la dispoziţia anchetatorilor”, a spus Sanda Ladoşi, la intrarea în sediul DIICOT.

„E un deja-vu, în sensul că am mai pățit-o o dată. A sunat soneria şi am răspuns la usă. Şi cine e? Poliţia. M-am speriat, pentru că e trezirea aia din somn bruscă. Pentru copii mi-am făcut probleme, dar fiindcă nu e prima dată….Prima dată e un șoc”, le-a povestit Sanda Ladoşi jurnaliştilor, la DIICOT.

Cântăreaţa a explicat că are calitate de suspect în dosarul privind o fraudă de un milion de euro în dauna Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A. I.F.N.

Citeşte şi Cum va fi vremea în decembrie 2017! Meteorologii au anunțat: “În special în partea de sud…

„N-am beneficiat de ei (1 milion de euro n.red.), iar situaţia mi se pare stupidă, dar cel mai bine ar fi să lăsăm lucrurile să se desfăşoare firesc. Am calitate de suspect. Şi soţul meu are aceeaşi calitate.

Eu personal nu am fost implicată. Multă lume îşi face firme, existam ca nume pe firmă, scriptic, dar ca şi semnătură, acte. Firma vizată aparţinea grupului de firme.

Eu în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar evenimentele s-au petrecut în 2008 când eu eram acasă cu copiii, casnică. Nu am făcut niciun fel … Eu 10 ani am fost la domiciliu cu copiii şi nu am întocmit niciun fel de acte. (Care ar fi fost presuposul rol al dvs.?) Faptul că scriptic eram administrator şi asociat”, a declarat Sanda Ladoşi.

Cei doi sunt acuzaţi de organizare de grup infracţional organizat

Întrebată dacă intenţionează să demisioneze de la conducerea Circului Globus din Bucureşti, Sanda Ladoşi a răspuns: „pentru ce? Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, doar că sunt suspect? Asta nu înseamnă nimic”.

„Eu sunt la dispoziţia anchetatorilor. Deocamdată nu s-a luat niciun fel de măsură, nu s-au încheiat audierile. (…) NU am nimic să-i reproşez soţului, sunt alături de el”, a mai spus cântăreaţa, potrivit romaniatv.net

Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicaţi de DIICOT, de acasă, pentru audieri. Cântăreaţa Sanda Ladoși și Ștefan Tache sunt suspectaţi că au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A. I.F.N. și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, sfârşit după moartea Cristinei Stamate

Procurorii DIICOT Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat un număr de 10 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune în formă continuată și spălare de bani în formă continuată, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Potrivit procurorilor, „în perioada 2008 – 2014, doi suspecţi au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane„.

Citeşte şi Cristina Stamate s-a întâlnit cu moartea. Ce a simţit artista

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top