Connect with us

Știri

Săpau în grădină, când au dat peste o comoară: „Este ceva ireal”

Un cuplu a avut parte de o adevărată supriză atunci când își săpau grădina. Matthew și Maria Emanuel din Staten Island, New York, își doreau să planteze niște copaci în grădină.

În timp ce săpau, au găsit o cutie ruginită și, curioși, s-au uitat să vadă ce e înăuntru.

Nu mică le-a fost mirarea când au deschis cutia. Sute de bijuterii, diamante, inele și bancnote de 100 de dolari era înăuntru. Inelele de sute de dolari și pietrele prețioase străluceau în cutia ruginită.

Am găsit o comoară îngropată! Am fost șocați. Este ceva ireal”, a povestit Matthew despre momentul în care a făcut descoperirea.

Lângă toate bogățiile se afla și o adresă notată pe o pungă, iar cuplul a făcut legătura cu niște vecini.

„Am realizat că trebuie să fi fost ei (vecinii) așa că am mers la casa lor și le-am bătut la ușă. I-am întrebat dacă au fost vreodată jefuiți”, a declarat bărbatul.

Vecinii le-au spus că au fost jefuiți acum aproape șapte ani de zile. Apoi poliția a confirmat că în anul 2011 casa lor fusese prădată de un hoț.

Proprietarii de drept ai „comorii” și-au primit înapoi produsele și au primit vestea cu mare bucurie. Și nici nu e greu de crezut acest lucru, căci credeau că nu își vor mai vedea vreodată bunurile.

Te-ar putea interesa și: Un bărbat din Băicoi a dat peste o comoară în timp ce se plimba prin pădure! Ce a descoperit e unic în lume

Un tânăr din județul Prahova, orașul Baicoi, a făcut descoperirea vieții sale. Chiar în a doua zi de Paște, acesta se plimba liniștit prin pădure pentru a se relaxa. Ceea ce a găsit acolo, însă îi va schimba definitiv viața.

Cătălin este căutător de comori și deţine o licenţă de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru a folosi detectoare de metale. De fiecare dată când iese cu familia în pădure, își ia cu el detectorul de metale. De data aceasta, însă a avut un noroc chior. Pentru că ce a găsit printre frunze este chiar un topor din Epoca de Bronz.

”Am început să sap şi am săpat ca niciodată o groapă adâncă de vreo 50 de centimetri până am văzut ceva de culoare albastră. Când mi-am dat seama, ce este vă rog să mă credeţi că mi s-au înmuiat picioarele. Nu sunt un profesionist, dar de citit am mai citit pentru că sunt pasionat de istorie. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top