Connect with us
Şase persoane au murit înecate pe litoral de la începutul sezonului estival

Știri

Şase persoane au murit înecate pe litoral de la începutul sezonului estival

Tragediile se țin lanț pe litoralul românesc de la începutul sezonului estival. Până acum, șase persoane au murit înecate pe litoralul românesc, printre care și doi copii.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa spun că din luna mai şi până în prezent şase persoane – între care doi copii – şi-au pierdut viaţa în Marea Neagră.

Iar alte două au murit înecate în lacuri din judeţul Constanţa. Pompierii le cer celor care intră în mare să respecte indicaţiile salvamarilor şi semnificaţia steagurilor arborate pe plajă.

“Respectaţi indicaţiile salvamarilor, ale administratorilor de plajă şi nu în ultimul rând respectaţi semnificaţia steagurilor arborate pe plaja! O secundă contează pentru a vă salva viaţa!”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

Printre cele şase persoane care şi-au pierdut viaţa în mare se află şi doi militari

Miercuri, trupurile băiatului de 14 ani dispărut în mare la sfârşitul săptămânii trecute şi militarului din Cluj văzut ultima oară pe plaja din Corbu duminică seară au fost găsite pe plaja din Vadu, acestea fiind aduse la ţărm de valuri.

Trupul militarului dispărut în urmă cu trei zile, dar şi cel al copilului de 14 ani, căutat de zeci de scafandri după ce s-a făcut nevăzut în apa mării, au fost găsite în zona plajei Vadu. Erau la doi kilometri distanţă unul de celalalt, ceea ce confirmă ipoteza că militarul ar fi sărit în valuri ca să-l salveze pe copil, spun superiorii lui.

Știrea inițială

Descoperire şocantă pe plaja din Vadu. Cadavrul unui băiat a fost găsit în aceasta dimineată.

Citește și INCREDIBIL! Fenomen nemaiîntâlnit pe litoralul românesc

Din primele informații, ar fi vorba despre trupul unui adolescent și s-ar putea să fie chiar cel dat dispărut în acest weekend, pe plaja din Corbu. La fața locului vor ajunge mai multe echipaje pentru a se stabili exact despre cine este vorba.

Autoritățile vorbesc și despre găsirea cadavrului unui adult, care ar fi  militarul dispărut.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top