Connect with us
Saveta Bogdan este în doliu! Bărbatul cu care avea o fiică s-a stins din viață

Știri

Saveta Bogdan este în doliu! Bărbatul cu care avea o fiică s-a stins din viață

Saveta Bogdan, care se află de câteva săptămâni în Statele Unite, la fiica ei, a primit o veste îngrozitoare. Artista de muzică populară și fiica sa au aflat astăzi vestea că a murit Constantin Ene, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 25 de ani și cu care are un copil.

Ambele femei sunt sunt devastate și nu pot înțelege cum de s-a întâmplat așa ceva. Constantin Ene a murit luni, după o luptă grea cu o boală cruntă. Acesta fusese diagnosticat cu cancer la proastată.

Saveta Bogdan este alături de fiica ei care nu-şi revine din şoc.

Citește și: Maria Butaciu a murit. Cauza morții cântăreței de muzică populară

Cătălina a vrut să îşi ia bilet şi să vină în ţară la înmormântare, însă nu a găsit.

„Astăzi este o zi foarte tristă, am pierdut nu numai un tată, dar şi un prieten special. Odihneşte-te în pace, tatăl meu drag!”, a scris Cătălina, fiica Savetei Bogdan, pe reţelele de socializare.

Artista de muzică populară a povestit zilele trecute cât de greu i-a fost cât timp a fost căsătorită.

Saveta Bogda, despre drama prin care a trecut alături de cei doi soți

Saveta Bogdan a povestit prin ce a trecut alături de primul soț, dar și de al doilea. Primul a devenit violent și la scurt timp cei doi au divorțat. Al doilea, pe lângă faptul că s-a arătat violent la rândul său, era afemeiat, după cum a declarat artista.

“Pe la vârsta de 16 ani, am fugit de acasă, pentru a locui cu iubirea vieții mele de atunci! Eram atât de fericită, nu îmi păsa de nimeni și de nimic. Din păcate, după nuntă, soțul meu a devenit extrem de gelos. Nu îi convenea că plec la spectacole și, după ce se îmbăta, mă bătea măr, ce să vă spun, mă bătea până mă lăsa lată. Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit și am divortat” , a fost dezvăluirea făcută de artistă în presă.

Citește și: A murit renumitul designer vestimar, Kate Spade

Saveta Bogdan nu a avut o viață ușoară nici alături de cel de-al doilea soț. Și el s-a dovedit a fi violent. În urma unui episod neplăcut, cântăreața a ajuns la spital. De asemenea, fiica lor a găsit o listă cu amantele lui, în număr de 83.

“Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un șifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în creierul mic. Am fost la spital, mi s-au pus două copci. M-am speriat tare rău. În plus, fiica mea a descoperit că era afemeiat. I-a găsit, din întâmplare, o listă lungă cu amantele. A avut 83!”, a mai povestit cântăreața.

1 Comment

1 Comment

  1. ISRAELIAN

    2018-06-13T10:35:20+03:00 at 10:35

    Banciu ar trebui dat afară de la TV B1 CU UN PICIOR ÎN 3 LITERE .AȘA O PRAMATIE ….HALEP ESTE O EROINĂ CARE A LUPTAT PE TEREN ȘI BOLNAVĂ FIIND PE CÂND TU …ÎNJURI TOT TIMPUL .AJUNGE!” PLEACĂ, JAVRĂ ORDINARĂ.!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top