Connect with us
Scandal după Simfonia Lalelelor. Reacția incredibilă a profesoarei fetiței puse să facă gimnastică pe beton

Știri

Scandal după Simfonia Lalelelor. Reacția incredibilă a profesoarei fetiței puse să facă gimnastică pe beton

Imaginile cu o fetiță de trei ani pusă să facă gimnastică pe beton în fața Vioricăi Dăncilă, la festivalul cu iz comunist Simfonia Lalelelor din Pitești, au scandalizat țara.

Profesoara Nicoleta Andrei, cea care se ocupă de pregătirea micuțelor gimnaste piteștene, s-a apărat pe rețelele de socializare spunând că fetița nu a fost niciodată în pericol.

Ea a mai spus că incidentul a fost politizat și că fetițele sunt mândria tuturor argeșenilor

„Simfonia lalelelor la care participăm cu mult drag şi mândrie argeşeană. Un eveniment marcant pentru toată suflarea piteşteană la care copiii merg cu entuziazm şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţul în care s-au născut şi defilează cu multă nerăbdare şi plăcere în faţa tuturor nu numai în faţa autorităţilor.

Dragii mei, aceste fetiţe sunt mândria tuturor argeşenilor, fetiţe care au scos din anonimat o disciplină sportivă mult apreciată de oameni, mult apreciată de părinţii care doresc să-şi vadă copiii defilând în faţa a mii de oameni.

Nu politizaţi copiii, mai bine susţineţi-i, au nevoie de moralitate şi integritate în societate. Merg la concursuri şi obţin locuri fruntaşe, munca de ce nu o discută nimeni, rezultatele de ce nu sunt mediatizate? NU SABOTAŢI COPIII, lăsaţi viitorul nostru să aibă spaţiu de desfăşurare”, a scris profesoara de gimnastică pe Facebook.

De asemenea, profesoara Nicoleta Andrei, le-a mai spus celor de la DCnews că  nu am pus copilul să stea în cap, trebuia să facă o rostogolire, dar oricum – nicio secundă integritatea copilului nu a fost în pericol” și că părinții fetiței au fost lângă ea în momentul în care a executat acea acrobație.

Caută dancila Liviu Dragnea, despre neînțelegerile cu Viorica Dăncilă: „Este o minciună sfruntată”

Simfonia Lalelelor, „un moment de nebunie colectivă”

Imaginile cu de la festivalul argeșean au fost surprinse de cei de la recorder.ro.

„Ceea ce s-a întâmplat vineri la Pitești a semănat cu un moment de nebunie colectivă. Pentru că de data asta nu e vorba doar despre politicieni rupți de realitate, e și despre profesori, părinți și cetățeni veniți să aplaude acolo unde nu era nimic de aplaudat.

E despre o țară care și-a pierdut demult reperele, iar acum pare că începe să-și piardă și mințile”, este o parte a textului articolului care însoțește imaginile.

1 Comment

1 Comment

  1. Ehrmann

    2018-04-23T15:50:40+03:00 at 15:50

    O nesimțită! Ce voia:? Să iasă în evidență? Nu se găseau alte modalități în așa fel încât copii DE ORICE VÂRSTĂ să fie lăsați în pace, nu să fie antrenați în chestii din astea de toată jena! Mă mir că ei și corpului profesor-gudural nu le-a fost dracului rușine pentru chestii din astea de toată jena și de care credeam că ne-am rupt de 28 de ani, se vede că UNII NU! Persoane de genul ar trebui să se reorienteze profesional (exclusă/sau autoexclusă, dacă mai are vreo urmă de bun-simț), părinții nu au nici o vină pentru „spectacole” de genul, deoarece chestii din astea SE IMPUN, indiferent de la ce nivel pleacă „scânteia”…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top