Connect with us

Știri

SCANDAL: Ilie Nastase, VORBE GRELE pentru SIMONA HALEP

Deizia pe care Simona Halep a luat-o, si anume de a nu se prezenta la intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Canada de la Montreal a starnit o reactie de revolta din partea lui Ilie Nastase, care a profitat de acest eveniment pentru a o pune la punct pe tenismena romanca.

„De condamnat mi se pare faptul ca ea spune ca e obosita, dar se duce la Stuttgart. La Fed Cup nu sunt masini Porsche. Daca eram in locul ei, jucam la Fed Cup. Eu i-as pune o intrebare: ce e mai important Fed Cup sau turneul de la Stuttgart? Nu e prima oara cand i se intampla treaba asta, sa mearga sa joace in alta parte”, spune Ilie Nastase intr-o interventie pentru Dolcesport.

CITESTE SI: OANA ZAVORANU SE LEAGA DE FETITA LUI PEPE

„Joaca o singura data pe an sau de doua ori pentru echipa nationala. Poate nu ii place spiritul de echipa. Eu daca m-as odihni, nu as juca in alta parte. Nu ajungi numarul 1 daca joci la Stuttgart. Ajungi numarul 1 daca te gandesti la turneele de Grand Slam”, a continuat sa o critice Nastase.

„Imi este foarte greu sa merg sa joc in Canada, e imposibil. Sunt obosita si am obligatii la turneul de la Stuttgart, am promis ca merg sa joc acolo. Daca acest meci ar fi fost in Europa, as fi mers cu mare drag”, este mesajul Simonei Halep, care a provocat indignarea lui Nastase.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top