Connect with us

Știri

SCANDAL in familia GABOR! Surorile Monica si Ramona nu-si mai vorbesc!

Surorile Monica si Ramona Gabor s-au certat de la bani! Monica Gabor s-a intors in Romania, sa depuna flori la mormantul mamei sale, eveniment planificat impreuna cu sora sa. Lucrurile insa s-au schimbat.

De cand a ajuns in SUA, Ramona Gabor nu isi mai vorbeste atat de mult cu Monica, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu. Ramona a esuat in planurile sale de a cuceri un seic bogat in Emiratele Arabe Unite iar sora sa, Monica, i-a promis ca ii face trecerea in cariera de modelling si ca sotul ei, omul de afaceri chinez, Mr. Pink, ii va prezenta pe cineva extrem de bogat care sa o ajute financiar.

CITESTE SI: TATAL GABRIELEI CRISTEA SE CONFESEAZA IN ZIUA NUNTII, CU TRISTETE

Odata ajunsa in SUA, Ramona nu a primit nimic din toate acestea, fiind nevoita sa se descurce pe cont propriu. Aceasta si-a gasit un iubit bogat american fara sa fie ajutata de sora sa, iar Mr. Pink nu i-a mai inlesnit niciun fel de contract pentru a-i promova produsele ca fotomodel, asa cum i-a fost promis inca de cand traia in Emirate.

Cele doua vedete au declarat ca se vor intoarce impreuna in tara pentru a depune flori la mormantul mamei lor, Veronica Bulai, insa in Romania a venit doar Monica, Ramona invocand cateva „lucruri de rezolvat” in Emirate.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top