Connect with us

Știri

SCANDAL intre OANA ZAVORANU si ANTENA 1! Ce s-a intamplat pe ultima suta de metri

Scandal de pomina intre Oana Zavoranu si Antena 1! Vedeta figura cu un contract baban la postul lui Dan Voiculescu pentru un nou sezon al emisiunii „Burlacita”, insa toate planurile au fost date peste cap din cauza lui Pepe, scrie CANCAN.ro

Tabloidul CANCAN dezvaluia in urma cu doar 7 zile ca Oana Zavoranu va fi noua „Burlacita” de la Antena 1, contractul aflandu-se in ultima perioada in stare avansata de finalizare. Toate bune si frumoase pana cand pretentiile Oanei i-au enervat rau pe cei de la Antena 1.

CITESTE SI: MERCUR RETROGRAD – CE SE VA INTAMPLA
Daca weekendul trecut Oana semna fericita contractul prin care revenea pe micul ecran, la Antena 1, astazi situatia este total diferita. Zavoranca a rupt contractul si l-a aruncat la gunoi. Iata si motivele: Oana ar fi fost deranjata sa fie colega de trust cu fostul ei sot, insa nu atat de tare pana ce acesta nu si-a bagat coada in treburile ei cu bossii de la Intact.

“Se pare ca totul a inceput sa se naruiacsa in momentul in care a fost facuta publica informatia ca Zavo ar lua 15.000 de euro pentru acest proiect si primul banuit ca ar fi imprastiat zvonul a fost Pepe. De aici, au inceput negocierile intre Oana si trustul Intact, ajungandu-se, intr-un final, pana la suma de 100.000 de euro. Cum mai-marii postului nu au vrut sa ii acorde aceasta suma, Oana a refuzat proiectul si, uite-asa, s-au incheiat negocierile. Filmarile erau deja stabilite, iar in perioada urmatoare ar fi urmat sa aiba loc prima plecare in strainatate”, a declarat o sursa pentru CANCAN.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top