Connect with us
Cuplul format din Carmen și Andrei de la Mireasă pentru fiul meu, sezon 6, s-a destrămat.

Știri

Scandal la Mireasă pentru fiul meu 6: S-au despărțit la scurt timp după ce s-au cuplat

Primul cuplu format la Mireasă pentru fiul meu 6 s-a destramat. Carmen și Andrei s-au despărțit, iar Sergiu, un alt concurent de la MPFM sezonul 6 a intrat într-un conflict cu Carmen.

Andrei s-a supărat după ce a aflat că iubita sa încă menține o relație de prietenie cu Dorian, fostul său iubit. Acesta i-a  și trimis un buchet de flori concurentei.

Carmen a spus că Dorian știa că ea vrea să vină la emisiune, însă că nu i-a zis nimic. De cealaltă parte, Andrei a spus că în acest timp și-a dat seama că vrea mai multe explicații și că dorea să le audă de la iubita lui.  „Dacă a plecat de lângă mine, nu e problema mea”, a spus Andrei.

Sergiu s-a implicat în discuția lor și a întrebat-o pe tânără dacă ar accepta să se împace cu Dorian, în cazul în care acesta ar intra în casa Mireasă pentru fiul meu.

„Nu, pentru că nu m-a cucerit de prima dată, doar fizic. La Andrei sper să fie mai mult. Nu am fugit, am vrut să stau în colţ. Nu mai vreau nimic cu Dorian, dar sper să-l cunosc mai bine pe Andrei.”, i-a replicat Carmen.

Citește și:Frate si sora la Mireasa pentru fiul meu sezon 6! Andrei si Adelina impreuna la MPFM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top