Connect with us

Știri

Scandal la MPFM! Fanii emisiunii cer ca Paula Chirila sa plece

Scandal la MPFM, inainte de sezonul 6! Fanii emisiunii „Mireasa pentru Fiul Meu” au creat o petitie online prin care cer producatorilor show-ului sa o dea afara pe prezentatoarea Chirila.

Paula Chirila a inlocuit-o pe Mirela Boureanu Vaida, dupa ce aceasta a intrat in ultimele luni de sarcina. Fanii MPFM care au facut petitia online sunt nemultumiti de faptul ca actuala realizatoare a emisunii „este partinitoare si rautacioasa”.

„O vrem inapoi pe Mirela!! Sper sa luati aminte, sezonul viitor o sa fie dezastruos daca Paula asta ramane sa prezinte, o sa o regretati amarnic pe Mirelus, exact cum o regretam si noi acum. Daca Paula prezinta sezonul viitor, sigur asta e inceputul sfarsitului pentru MPFM. E partinitoare, pune intrebarile defazat, fara logica, nu are haz, nu are carisma, nu are gratie, este rautacioasa, nu are stil, nu are acel ceva sa te atraga cum avea Mirela ci din contra, te respinge.

paula

Nu credem ca are flerul unei prezentatoare, nici naturaletea, nici bunul simt care sa o ajute sa fie impartiala si spontana. A distrus orice emisiune la care a fost din lipsa de audienta, privirea aia sasie si demonica chiar este insesizabila de catre producatori? Lipsa de educatie si balbaielile la fel? Sau nu a acceptat nimeni acest post si v-ati multumit cu aceasta actrita de duzina lipsita de profesionalism. E foarte slab pregatita, nu stie semnificatia cuvintelor, nu cunoaste toate sensurile cuvintelor, nu cunoaste regionalisme, neologisme si nici arhaisme.A  distrus munca Mirelei de atata timp,abia acum se vede finetea si talentul cu care a lucrat Vaiduca la povestea MPFM” se arata in petitie.

Citeste si: Mirela Boureanu Vaida a nascut un baietel

Citeste si: Castigatorii Mireasa pentru fiul meu, sezonul 5 Adriana si Valentin

Paula Chirila a inlocuit-o pe Mirela Boureanu Vaida la carma emisiunii in luna iunie. Sezonul 6 al „Mireasa pentru fiul meu” va debuta in data de 3 septembrie 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top