Connect with us
Scandal la un an de la Colectiv. Trupa Acvila a scos o melodie cu strigătele victimelor incendiului

Știri

Scandal la un an de la Colectiv. Trupa Acvila a scos o melodie cu strigătele victimelor incendiului

Apropiaţii victimelor de la Colectiv şi răniţii din clubul groazei sunt consternaţi după ce trupa rock Acvila a scos o melodie în a cărei fundal se aud ţipetele victimelor din fatidica seară de 30 octombrie şi strigătele părinţilor celor decedaţi, informează Antena 3.

Este scandal imens la un an de la Colectiv. O melodie care s-a vrut a fi un omagiu adus victimelor de la Colectiv începe cu strigătele morţilor. Cele 24 de secunde în care se aud ţipetele disperate dinaintea morţii au revoltat internauţii.

DNA: Peste 240 de parti civile au fost introduse in dosarul pompierilor de la Colectiv

Mihai Seplecan, fost sef al CJ Cluj: „Tinerii de la Untold merita soarta celor din Colectiv”

Primii care au reacţionat au fost chiar răniţii din Colectiv, care au cerut canalului Youtube să scoată melodia de pe Internet. „O s-o spun direct: unii nu au minte. Clipul ăsta m-a făcut să îmi sară inima din piept, şi nu în sensul bun. Ar trebui să ne amintim frumos de ei, nu… aşa. And there goes my sleep!”, a scris una dintre persoanele rănite din Colectiv pe Facebook.

„Cum să faci aşa ceva… Cum să îţi treacă prin cap să faci aşa ceva… sper din suflet ca măcar intenţia lor să fi fost onestă căci compoziţia şi interpretarea… GUNOI!”, a scris şi Sorin Bădulescu pe Facebook.

Un alt mesaj de revoltă în urma ascultării piesei sună în felul următor: „Se vede ce impresionat a fost când a folosit în intro sunetele alea. Pe lângă versurile de clasa a 3-a, progresia de note pop-rock pe care s-au construit toate hiturile pop-rock din ultimii 30 de ani. Fix reţeta succesului. Mizerabil”.

Din respect pentru victimele din clubul Colectiv, HUFF.RO nu va publica melodia trupei Acvila.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top