Connect with us
Vocea României

Știri

Scandal la cel mai cunoscut show de televiziune. Ce s-a întâmplat cu cei 4 jurați

Orice ar face cei de la Vocea României, show-ul cu cea mai mare audiență din televiziune, nu scapă de scandal! Așa a fost și vineri seara, după ultima ediție a duelurilor

14 concurenți s-au duelat pentru șansa de a merge mai departe în competiție. Doar 7 dintre ei au fost însă convingători, iar pe internet au apărut critici vehemente.

Unii consideră că favoriții lor au fost dezavantajați și eliminați pe nedrept din concurs. Vinovați ar fi, normal, în opinia lor, jurații.

Smiley a avut în ring patru concurenți. Dima și Ioana au fost cei care au deschis show-ul. Ioana îl admira pe Dima de pe vremea când juca în serialul ei preferat și a avut și mai multe emoții când a aflat că el va fi cel cu care se va duela. Asta n-a împiedicat-o însă să facă o figura frumoasă pe scena.

Celelalte două eleve ale lui Smiley, care s-au duelat vineri seară, au fost Olga și Laura. “Merg mai departe cu Olga”, a ales juratul.

La rândul lor, Lidia și Axenia s-au luptat ca să rămână în echipa lui Tudor Chirilă. Deși la audițiile pe nevăzute, Axenia a întors 3 scaune, de această dată nu a mai fost la fel de convingătoare. Lidia a fost cea care a primit votul antrenorului.

Tudor Chirilă a avut de ales aseară și între Teodora și Amedeo, iar al doilea merge mai departe.

Din echipa Loredanei, triumfători au ieșit Tîrî și Zsuzsana.

Adrian Despot a fost singurul care a arbitrat doar o confruntare. Decizia n-a fost însă deloc usoara. Mano si Ramona l-au facut pe Adrian Despot mandru ca le este antrenor.

Pe tot parcursul serii, jurații au putut salva concurenții eliminați din celelalte echipe. În ciuda discursurilor emoționante, nimeni nu a mai oferit însă o a două sansa. De vinerea viitoare, la Vocea României, încep confruntările LIVE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top