Connect with us

Știri

SCANDAL MONSTRU intre OANA ZAVORANU si PEPE: „Foamea e grea se pare”

Lucrurile pareau linistite intre Oana Zavoranu si fostul ei sot, Pepe, pana astazi: Querida i-a adresat cateva cuvinte lui Ionut Pascu dupa ce acesta a urgentat procedurile pentru procesul in care ii cere daune morale 150.000 de euro vedetei.

Pepe vrea de la Oana Zavoranu nici mai mult, nici mai putin decat 150.000 de euro, aceasta fiind cea mai noua lovitura pentru vedeta de televiziune, dupa moartea mamei sale si impartirea averii de milioane de euro. Bruneta a reactionat razand la amenintarile fostului ei sot in instanta.

CITESTE SI: UITE CINE VA PREZENTA TOP GEAR!

“Saracul de el, foamea e grea se pare, dar oricine poate visa, ca e gratis. De ce vrea daune? Mi-e mila de el, restul e CANCAN… Pai daca i-a pus oprire pe conturi, e foarte bine. Poate sa vrea orice, saracul. El nu a adus nicio dovada ca i-am furat eu banii, e in balarii si ma plictiseste rau baietasul asta. Acum vrea 150.000, dar variaza sumele, ca nu mai stie nici el cat sa minta, din creierasii lui”, a declarat Oana Zavoranu pentru CANCAN.ro.

Vedeta inca nu a intrat in posesia averii mamei sale, existand voci ca s-ar putea chiar sa o piarda. Procedurile notariale ar trebui sa fie deja finalizate, Oana putand intra in mod teoretic in toate drepturile.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top