Scapă de cearcăne și ochi umflați cu ingredientul mai ieftin decât orice cremă!

Pe piața cosmeticelor există creme anti-aging, iar multe dintre ele au proprietățile de a atenua ridurile, de face cearcănele să dispară și de a dezumfla zona ochilor. Nu toate cremele însă dau randament la toată lumea, fapt pentru care e bine să știi cu ce le poți înlocui. Îți prezentăm o alternativă mult mai ieftină și, conform femeilor care au încercat asta, mult mai eficientă.

Cum scapi de cearcăne și ochi umflați fără creme

Ingredientul secret, cel din al cărui extract se fac multe din cremele antiîmbătrânire este un fruct: afina.

Ai nevoie de un pumn de afine pentru a curăța cele mai sensibile zone ale feței și ele mai expuse la distrugere. Praful, fumul de țigară și statul ore în șir în fața calculatorului obosește tenul mai mult decât ai crede, iar asta o spun dermatologii germani în urma unor studii realizate pe parcursul anilor.

Cearcănele și ochii umflați se observă cel mai bine la prima oră a zilei, atunci când vă treziți. Tocmai acesta e momentul ideal de peste zi când puteți încerca metoda revoluționară cu afine.

Afinele se pun la fiert în 0,50 de litri de apă aproximativ 10 minute. Lasă apa cu afine să se răcească și înmoaie comprese sterile în această soluție. Aplică mai întâi în punctele fine (pleoape, zona de sub ochi) și apoi pe restul feței. Ultima zonă pe care trebuie să o cureți este fruntea, mai puțin expusă la toxine și unde oboseala e mai puțin vizibilă.

Share
Scris de
Andrei Petrescu
Stiri Despre cearcane

Acest site foloseste cookies.

Read More