Connect with us
Scene şocante în gara din Ploieşti. O pasarelă de 4T s-a prăbuşit peste linii VIDEO

Știri

Scene şocante în gara din Ploieşti. O pasarelă de 4T s-a prăbuşit peste linii VIDEO

Scene de groază în această dimineaţă în Gara de Vest din Ploieşti. Totul duppă ce o pasarelă metalică care traversa şinele de cale ferată s-a prăbuşit.

Pasarela care s-a dărâmat era foarte veche, ruginită şi susţinea conductele de termoficare.

Cu o lungime de 15m, pasarela nu a făcut victime însă circulaţia trenurilor a fost afectată. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au deschis o anchetă.

În acest moment se lucrează pentru ca circulaţia trenurilor să poate fi reluată în condiţii normale.

Citeşte şi Accident deosebit de grav pe Valea Oltului. Cine sunt victimele

Accident deosebit de grav în această dimineaţă pe Vales Oltului. Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni dimineaţa pe DN7, pe Valea Oltului, în localitatea Balota.

Totul după ce şoferul unui autoturism a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, lovind frontal o altă maşină, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

“PE DN7, la kilometrul 223+400 metri, în localitatea Balota, a avut loc un accident rutier pe fondul oboselii la volan.

În urma accidentului 4 persoane au fost rănit şi transportate la spital

Şoferul unui autoturism Passat care se deplasa spre Sibiu, pe fondul oboselii, a adormit la volan, iar maşina a pătruns pe sensul opus de mers, într-o curbă, lovind frontal un autoturism marca Mitsubishi”, conform sursei citate.

În urma accidentului, şoferul care a adormit la volan, în vârstă de 34 de ani, precum şi alte trei persoane din maşina pe care acesta o conducea au fost rănite.

Coliziunea între cele două autovehicule a avut loc la ora 5.00, traficul rutier fiind blocat timp de câteva zeci de minute pentru intervenţia echipajelor medicale şi de poliţie.

În prezent, în zonă, circulaţia rutieră se desfăşoară normal. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi urmează să se stabilească care au fost circumstanţele producerii acestui eveniment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top