Connect with us

Știri

Scene TULBURĂTOARE! Profesor de religie acuzat că a făcut gesturi obscene în fața elevilor

Scene șocante la o școală din Copșa Mică. Un profesor de religie este acuzat că a făcut gesturi obscene în fața elevilor.

Mama unei fete a declarat că diriginta le-a spus elevilor să nu spună nimic.

Acuzații extrem de grave la un liceu din localitatea sibiană Copșa Mică. Un profesor de religie, care este și preot, e acuzat de părinții unei eleve că s-a masturbat la școală.

Totul s-a întâmplat chiar în timpul unei ore pe care acesta o susținea. Eleva susține că l-a filmat chiar în momentul în care făcea aceste gesturi obscene.

Mama elevei este decisă să nu-și mai lase fata la școală

Mama fetei este decisă să depună plângere la Poliție și spune că este decisă să nu își mai lase fata la școală până când nu va pleca acel profesor.

„Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atentă la ce s-a întâmplat. O colegă a filmat și când au ieșit în pauză, a trimis la câteva colege filmarea.

Eu i-am controlat telefonul și am văzut filmarea. Sunt pregătită să pun o plângere. Am fost sunată de doamna dirigintă și a zis să lăsăm așa și să nu spunem nimic”, a declarat mama unei eleve, la Antena 3.

Citește și Andreea Berecleanu, dezvăluiri EMOŢIONANTE: “De şase ani soţul meu …”

Andreea Berecleanu a făcut de curând noi dezvăluiri despre viața ei privată și carieră. Prezentatoarea povestește cum se trezește în fiecare dimineață la ora 06:30.

Totul pentru aș vedea copiii şi are o viaţă încărcată cu lucruri pe care iubeşte să le facă.

Invitată la Antena 1 într-o emisiune, Andreea Berecleanu a povestit lucruri neştiute din viaţa ei.

„Pe partea de final a jurnalului îmi permit să fie mai altfel, când sunt ştiri mai… Când mă văd oamenii în realitate spun că sunt mai înaltă decât credeau, sau mai slabă decât credeau.

Anul ăsta sunt 25 de ani în această meserie, zi de zi. Am văzut multe în viaţa asta profesională. Am trăit multe epoci şi culmea este că le-am supravieţuit.

Lumea mă întreabă când o să scriu o carte. Nu vreau să cochetez cu asta

Am făcut şi divertisment. A fost altceva. E greu. Amprenta ştirilor, totuşi… de 20 de ani. Simona gherghe are un succes teribil şi a pornit de la ştiri”, a povestit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu se bucură de familia ei. Are doi copii minunaţi şi un soţ care o iubeşte enorm şi este alături de ea tot timpul.

„Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru.

Ei sunt destul de activi în multe zone: fac şi sport, şi artă, şi pian, nu prea au timpi morţi. Se văd cu prietenii, merg şi ei la film. Îi las. Au nevoie de momentele lor. E normal să aibă şi viaţa lor socială. (…)

Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara”, a povestit Andreea Berecleanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top