Connect with us
Chiar dacă școlile încep luni, vremea anunțată ar putea impune noi măsuri. Firea a anunțat că va lua o decizie după comandamentul de iarnă.

Știri

Școlile încep luni, 16 ianuarie. Marți apar SCHIMBĂRI în orarul elevilor

Școlile încep luni, 16 ianuarie, cu o întârziere de o săptămână din cauza vremii. Elevii ar fi trebuit să înceapă cursurile pe 9 ianuarie, după vacanța de sărbători. Gabriela Firea a anunțat că nu sunt motive pentru prelungirea suspendării cursurilor.

Însă, primarul general a adăugat că din cauza ninsorilor anunțate în noaptea de luni spre marți, orele ar putea să înceapă marți la ora 9:00, cu o oră mai târziu. Dacă se va lua această decizie în cadrul comandamentului de iarnă, de luni seara, jurnaliștii Huff.ro vă vor ține la curent.

Școlile încep luni 16 ianuarie. Ce schimbări pot interveni marți

Gabriela Firea a anunțat că nu sunt motive ca școlile să rămână închise. Însă, dacă ninsorile care vor reveni de luni seara vor impune măsuri, atunci orele ar putea fi suspendate din nou.

„Dacă vor apărea motive, pentru că prognoza meteo este mai clară şi mult mai uşor de previzionat pe măsură ce te apropii de un anumit interval de timp, vom lua măsura la momentul potrivit în consultare cu Ministerul Educaţiei şi cu Inspectoratul General Şcolar. Acum, pe baza prognozei pe care o avem, nu ar fi motive pentru întreruperea cursurilor. Dacă vor exista, vom anunţa în timp util. Deocamdată, şcoala începe luni.

Am primit avertizare de la specialiştii în meteorologie că începând de luni seara, marţi şi miercuri va ninge din nou în Capitală şi se va depune un strat de zăpadă în jur de 20 de centimetri, mai mic decât valul pe care l-am avut săptămâna trecută. Şcolile vor începe toate luni, 16 ianuarie. Nu sunt motive întemeiate pentru a întrerupe cursurile.”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea a spus că este posibil ca marți școlile să înceapă cu o oră mai târziu.

„Luni seara la comandament e posibil sa anuntam inceperea cursurilor la scoli la ora 9 in loc de ora 8 din cauza ninsorii”, a declarat vineri Gabriela Firea.

1 Comment

1 Comment

  1. y2k

    2017-01-14T21:53:10+02:00 at 21:53

    Dupa logica primaritei lu’ peste prajit,scolile din tarile nordice ar trebui sa stea trei sferturi d an inchise

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top