Connect with us
Scrisoarea Aneimaria Prodan pentru mama sa, Ionela Prodan „Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâ”

Monden

Scrisoarea Aneimaria Prodan pentru mama sa, Ionela Prodan „Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâ”

Anamaria Prodan a scris în urmă cu puțin timp o scrisoare în care i se adresează mamei sale, Ionela Prodan. Fiica Ionelei Prodan i-a scris mamei sale o scrisoare emoţionantă. Aceasta doreşte să petreacă cât mai mult timp împreună.

După ce în presă s-a scris că Ionela Prodan are probleme grave de sănătate, Anamaria Prodan a făcut publică o scrisoare emoţionantă.

„Iubirea vieții mele, MAMA. Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine sau ți-as da jumătate din al meu. Aş opri timpul tău si l-as cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp, pentru ca ai vrut atât de mult sa strângi pentru noi avere, sa nu ne arate nimeni cu degetul, sa fim cei mai buni, cei mai respectați, cei mai demni, cei mai buni!

Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti , sa arați așa de vis cum ai arătat toată viața, sa rămâi plina de viaţă și de cântec. Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriti .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită, toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream. Aș opri timpul tău ca să te copleșesc cu iubirea mea , sa te alint și sa te răsfăț.

Să te gădil pana te enervezi pe mine și ma alergi in jurul mesei. As opri timpul tău Pt ca îmi e dor sa ți cer bani și sa ne certam pt ca fac multe “cheltuieli inutile “cum le numeai tu….🙂 Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot in lume , sa te fac sa Zâmbești sa ți spun ce însemni pentru mine. Aș opri timpul ca să ma urmărești secunda de secunda peste tot in media și sa sa ți suni prietenele sa le povestești cât de minunata este fata ta.

Aş opri timpul ca să ai timp sa trăiești și pentru tine. Pentru ca ai trăit doar pentru mine, pentru familia ta, pentru casa ta. Aş opri timpul ca să te aud râzând și cantand. As opri timpul ca sa mi înregistrez pe retina forever fiecare gest al tău și fiecare grimasa pe care o faci de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide ca are nevoie de tine, iar eu voi avea nevoie de amintirea ta sfânta.

Aş opri timpul ca sa ti mulțumesc pt fiecare sfat pe care l am primtit de la tine, pentru ca am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l-ai spus. As opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte, despre respect, despre voința, despre alegeri, despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care ii iubește cu patima și prin cei pe care i-ai divinizat. As opri timpul pt ca ti dorești sa ți crești nepoții și sa i înveți tot ce însemna viața.

Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată. As da din timpul meu pentru ca tu sa rămâi”, este scrisoarea Anamariei Prodan pentru mama sa.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top