Connect with us
Scrisoarea Prințesei Diana către o fană care se confrunta cu probleme în căsnicie: „E o reacție...”

Știri

Scrisoarea Prințesei Diana către o fană care se confrunta cu probleme în căsnicie: „E o reacție…”

La 21 de ani de când a plecat dintre noi, noi detalii emoționante ies la iveală despre Prințesa Diana, numită de către fanii săi „Prințesa Inimilor”.

Despre mama prinților William și Harry se știe faptul că a avut parte de o viață complicată, iar căsnicia cu Prințul Charles nu a fost tocmai o căsnicie ușoară.

Chiar înainte de nuntă, aceasta a aflat că este înșelată de către Prințul Charles cu Camilla Parker Bowles, așa că nunta și căsnicia au fost umbrite de această infidelitate.

În anul 1995, Prințesa Diana și Prințul Charles au decis să se despartă. La 10 ani de la divorț, Prințul Charles s-a recăsătorit chiar cu Camilla Parker.

O femeie, pe nume Erika, a dezvăluit o scrisoare pe care a primit-o de la Prințesa Inimilor. Aceasta i-a scris prințesei Diana și i-a spus că are probleme în căsnicie. I-a cerut sfaturi despre cum ar trebui să gestioneze situația și, neașteptat, Diana chiar i-a răspuns.

Ce i-a transmis Diana fanei sale

De curând, fotografii ale scrisorii respective au fost publicate în Daily Mail. În această scrisoare, Prințesa Diana i-a oferit un răspuns călduros fanei ei nefericite în relație, răspuns care reflecta experiența ei personală:

„Dragă Erika, am primit scrisoarea ta și, evident, am citit-o cu interes și cu dorința de a-ți oferi sprijinul meu. Simți multă durere, de aici provine blocajul despre care îmi vorbești. E o reacție normală pentru cineva care a trăit experiențele pe care le-ai trăit tu.

Citind printre rânduri, intuiesc că ești o femeie foarte specială, o luptătoare, dar care nu are prea multă încredere în ea din cauza tuturor loviturilor pe care le-a primit, fizic și mental. Știu că ai avut nevoie de mult curaj pentru a-mi scrie, așa cum ai făcut-o, cu sinceritate, dar ai încredere că lumina va apărea la capătul tunelului. Mă gândesc la tine. Rezistă, Erika! Cu multă dragoste, Diana”.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top