Connect with us

Știri

O femeie care a murit de cancer a lasat o scrisoare pentru sotul sau si fiica sa: „Exista iubire adevarata si suflete pereche!”

Heather McManamy, o femeie in varsta de 36 de ani care a murit de cancer la san, a lasat in urma o scrisoare emotionanta pentru fiica sa. Scrisoarea a fost publicata pe pagina de Facebook a femeii, de catre sotul acesteia.

„Deci… am vesti bune si vesti proaste. Vestea proasta este ca sunt moarta. Vestea buna, daca citesti asta inseamna ca tu nu esti. Sigur, daca nu cumva au conexiune WiFi pe lumea cealalta.

Da, doare. Doare dincolo de cuvinte, dar sunt atat de fericita ca am trait o viata atat de plina de dragoste, bucurie si prieteni minunati. Sunt norocoasa sa pot afirma cu sinceritate ca am zero regrete si ca mi-am consumat fiecare dram de energie traindu-mi viata la maximum. Va iubesc pe toti si va multumesc pentru aceasta viata extraordinara.

Va rog sa ii spuneti povestea Briannei, ca sa stie cat de mult am iubit-o si cat de mandra sunt si voi fi de ea. Pentru ca nu iubesc nimic pe lume mai mult decat sa fiu mama. Nimic.

Fiecare moment cu ea a fost o bucurie mai mare decat mi-as fi imaginat ca exista, pana cand ea sa apara pe lume. Si sa nu ii spuneti ca am pierdut lupta cu cancerul. Deoarece cancerul paote ca mi-a luat cam totul, insa nu mi-a luat iubirea sau speranta sau bucuria. Nu a fost o „lupta” a fost doar viata, care este adesea nedreapta. N-am pierdut, la naiba! Modul in care am trait ani de zile cu cancerul e ceva ce consider a fi o mare victorie. Va rog sa tineti minte asta.

Exista iubire adevarata si suflete pereche. Fiecare zi a fost plina de zambete si de bucurie alaturi de Jeff (n.r- sotul ei). Il iubesc mai mult decat viata si cred ca o iubire care este atat de speciala va dura vesnic.

Timpul este cel mai pretios lucru din aceasta lume si faptul ca mi-am impartit viata cu cineva ca Jeff este ceva pentru care sunt incredibil de recunoscatoare. Te iubesc, Jeff.

 

Cred ca acest lucru minunat care este Brianna este iubirea noastra dusa la viata, ceea ce este destul de frumos. Mi se frange inima ca trebuie sa spun la revedere”, se arata in scrisoarea femeii.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top