Connect with us
Emoţionant! Scrisoarea unei mame, aflată pe moarte, pentru copiii ei

Știri

Scrisoarea unei mame, aflată pe moarte, pentru copiii ei. Ce le transmite micuţilor

Ar fi trebuit să se bucure din plin de clipele petrecute alături de cei doi copii ai ei, însă, din cauza cancerului cerebral, o tânără de doar 34 de ani a reuşit să impresioneze o lume întreagă atunci când i s-a spus că mai are puţin timp de trăit.

Sara Chivers, o tânără din Melbourne, mama a doi copii, a fost diagnosticată cu cancer cerebral la doar 25 de ani. Vestea cumplită a primit-o în luna martie, când a aflat că boala se află în fază terminală. Atunci, ea a decis să le scrie un mesaj celor doi copii, iar povestea ei a devenit virală.

Dragi Hugh şi Alfie,

Nu voi fi pe aici să vă văd crescând. Este un lucru greu de spus şi chiar mai greu de înfruntat. Va trebui să auzţi de la alţii despre lucrurile mici care m-au făcut: parfumul meu preferat este Michael Kors, mâncarea mea preferată sunt spaghetele bolognese, iarna este anotimpul meu preferat. Aş vrea să fiu un bucătar mai bun. Colecţionez memento-urilor – etichete mici cu numele spitalului, o poezie scrisă de Leigh când am împlinit 21 de ani, primele haine ale copiilor.

Cu ochii în lacrimi, mama le-a dat câteva sfaturi celor mici

Ştiu că tatăl vostru, şi satul nostru, familia şi prieteni, mă vor ţine în viaţă pentru voi cât de mult pot, dar sunt câteva lucruri pe care vreau să le auziţi de la mine.

Nu vă fie frică să vă exprimaţi emoţiile. Nu mă voi plictisi niciodată să aud „Te iubesc” de la Leigh, de la voi, de la familia mea, de la prieteni.

Iubiţi intens. După cum se spune, este mai bine să fi iubit şi să pierzi, decât să nu fi iubit deloc. Aşa simt despre voi doi. Inima frântă nu descrie nici măcat de aproape durerea pe care o simt pentru că nu voi face parte din vieţile voastre în viitor, dar nu aş schimba sau renunţa la timpul petrecut împreună şi la imensa bucurie pe care mi-aţi adus-o. Sunteţi fără îndoială cele mai frumoase realizări ale mele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top