Connect with us

Știri

Se fac angajări URGENTE! Sunt peste 1400 de locuri de muncă – Salariul este peste medie și condiții EXTREM de bune!

Se fac angajări în masă în Franța. Cei care își caută un loc de muncă în străinătate au acum o ocaziel Rault SA va face peste 1400 de noi angajări până în anul 2019.

Cerinte locuri de muncă Renault

Constructorul auto francez Renault SA s-a angajat luni ca până în 2019 să recruteze un număr suplimentar de 1.400 de angajaţi pe bază de contract de muncă pe durată nedeterminată, în conformitate cu un acord revizuit convenit cu trei sindicate franceze (CFDT, CFE-CGC şi FO), informează AFP.
Într-un comunicat de presă, Renault a precizat că, în total, în perioada 2017-2019 intenţionează să angajeze 5.000 de persoane pe bază de contract de muncă pe durată nedeterminată, faţă de 3.600 cât era prevăzut iniţial în acordul tri-anual convenit cu sindicatele CFDT, CFE-CGC şi FO. Renault precizează că începând de la începutul anului 2017 şi până în prezent a recrutat deja în Franţa un număr de 2.600 de angajaţi pe bază de contract de muncă pe durată nedeterminată.

Acordul anunţat luni „vizează în primul rând întărirea competenţelor noastre pentru a însoţi transformările din industria auto”, a explicat directorul de resurse umane de la Renault Franţa, Tristan Lormeau. Acesta a menţionat în special necesitatea ca grupul să se transforme pentru a pregăti „vehiculele electrice şi autonome” de mâine.

De asemenea, acordul anunţat luni prevede investiţii suplimentare de 15 milioane de euro pentru formarea profesională a muncitorilor francezi, sumă care se adaugă bugetului actual de 220 milioane de euro pentru programe de pregătire în Franţa.

Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piaţa auto europeană.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top