Connect with us
Se trezea mereu obosită și nu își dădea seama exact de ce! A montat o cameră deasupra patului - Atunci a înțeles tot

Știri

Se trezea mereu obosită și nu își dădea seama exact de ce! A montat o cameră deasupra patului – Atunci a înțeles tot

O femeie care se trezea mereu obosită dimineața a decis să instaleze o cameră de supraveghere. A doua zi, a avut parte de o surpriză uriașă.

Nu este deloc un lucru ușor să ai un copil mic de crescut. Atunci când îți este lumea mai dragă, cel mic are chef de joacă, nu vrea să doarmă sau i s-a făcut brusc foame. Iar în privința somnului, mulți părinți duc seară de seară muncă de lămurire cu cei mici pentru a-i adormi.

O tânără a decis să monteze o cameră deasupra patului pentru a vedea toată lumea cum se desfășoară o noapte atunci când ești mamă a doi copii mici.

Iar imaginile vorbesc de la sine! În imaginile surprinse, se poate vedea cum cei mici se foiesc toată noaptea. La 1 noaptea, femeia îl primește în patul său și pe copilul mai mare. Nici nu este de mirare faptul că a doua zi mămica este epuizată.

Iată imaginile cu pricina:

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: A filmat marea și plaja pustie, dar a surprins ceva NEOBIȘNUIT! Imaginile au fost văzute de milioane de oameni

Un bărbat a reușit să surprindă imagini de senzație pe o plajă. Acesta a așteptat ca toată lumea să părăsească plaja, având în vederea că vremea nu era frumoasă, după care a decis să dea drumul la cameră și să filmeze marea învolburată.

Spre surprinderea lui, a reușit să filmeze și un fenomen neașteptat. Imaginile au fost postate pe internet și văzute de milioane de oameni.

Puteți vedea în videoclipul de mai jos ce a filmat bărbatul!

Citește și: Se plimba liniștit pe plajă când a dat de CREATURĂ! Imediat a filmat totul!

CITEȘTE ȘI: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora
Și-a dus mașina la service și a uitat camera pornită. Ce descoperit când a văzut ce s-a filmat
Mergeau liniștiți pe stradă, dar simțeau că ceva îi urmărea. Camerele au surprins cea mai BIZARĂ apariție!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top