Știri

Sebastian Ghiță a fost vizitat de un lider politic controversat: „Va apărea cu dovezi”

Un lider politic controversat l-a vizitat pe Sebastian Ghiță la Belgrad chiar săptămâna trecută, la ceva timp după ce a fost eliberat din arestul poliției capitalei sârbe.

Sebastian Ghiță se pregătește de noi apariții mediatice

Președintele PRU, partid care are ca siglă o imagine cu Vlad Țepeș, a declarat la Antena 3 că Ghiță va ieși din nou cu înregistrări și probe bombă împotriva oamenilor sistemului pe care îl acuză de opresiune.

„Săptămâna trecută l-am vizitat pe Ghiță la Belgrad. Sebastian Ghiță a plecat pentru un motiv serios, pentru că se temea pentru viața sa. Avea toate elementele necesare astfel încât să se teamă în mod serios pentru viața sa.

Momentul în care Ghiță va decide să reînceapă o comunicare publică va da toate informațiile necesare. Cu siguranță va reapărea cu dovezi vizavi de toate dezvăluirile pe care le-a făcut. Nu pot să confirm dacă probele o vizează în mod direct pe Laura Codruța Kovesi. El va comunica oricum ce are de zis”, a declarat Bogdan Diaconu (președintele PRU) la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Interviu cu Sebastian Ghiță – Despre cum a fost prins

CITEȘTE ȘI: Sebastian Ghiță a fost eliberat din închisoare pe cauţiune

Nu doar Diaconu l-a vizitat pe Ghiță, ci și jurnalistul Dan Andronic, implicat în numeroase campanii electorale, de la Adrian Năstase la Traian Băsescu. Andronic a declarat zilele trecute că Sebi a slăbit foarte mult și este în permanență filat de serviciile sârbe.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More