Connect with us
Sebastian Ghiță a apărut într-o a treia înregistrare video,în care face dezvăluiri despre dosarul Realitatea TV și Laura Codruța Kovesi

Știri

Sebastian Ghiță, dezvăluiri în dosarul Realitatea Tv: Kovesi a stat la pândă şi a făcut un dosar pe bază unor fricţiuni dintre mine şi Vîntu

Sebastian Ghiță a apărut luni seara într-o nouă înregistrare la postul de televiziune pe care îl controlează. Omul de afaceri a făcut dezvăluiri despre felul în care a fost orchestrat dosarul Realitatea Media. Ghiță a susținut că Laura Codruţa Kovesi l-a contactat „pentru a distruge Realitatea TV, dorind să folosească acest post de televiziune pentru sistem”.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a susținut în materialul video că dosarul Realitatea Media a fost măsluit. El a mai declarat că actualul procuror-şef al DNA ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a veni cu „denunţuri şi date pe care să le interpreteze, dorind să facă un dosar mare care să o împingă spre vârful Ministerului Public”.

„Am să vă prezint felul în care aceste dosare sunt măsluite după modelul brevetat de Laura Codruţa Kovesi în celebrul dosar Realitatea. O să vedeţi felul în care Kovesi a vrut să distrugă Realitatea TV.
Kovesi m-a abordat în clădirea SRI numită K2, unde stăteam împreună la masă şi mi-a spus că ascultându-l pe Vîntu şi-a dat seama că nu mai are finanţare pentru Realitatea. A văzut cât de vulnerabil este Vîntu şi ştia că va accepta într-un fel să primească finanţare şi să cedeze Realitatea TV. Am acceptat acest lucru. Dânsa s-a gândit că va putea să-l doboare şi să-l scoată din joc mult mai repede, iar probabil Realitatea TV să devină o televiziune supusă.

Sebastian Ghiță: Am ascultat de dânsa pentru că aveam o relaţie de încredere şi prietenie

Am semnat acel contract de management cu Vîntu şi am acceptat să finanţez Realitatea TV. La ceva timp au apărut fricţiunile între mine şi Vîntu, iar Kovesi a stat la pândă şi a făcut un dosar pe bază acestor fricţiuni/certuri dintre mine şi Vîntu. A început să-mi explice cum şi în ce fel pot fi conduse discuţiile cu Vîntu astfel încât ele să pară şantaj, ameninţare sau să se încadreze la nişte fapte penale. Am ascultat de dânsa că aveam o relaţie de încredere şi prietenie şi pentru că punea pasiune în dorinţă dânsei de a-l înfunda pe Vântu şi nu aş fi vrut să o refuz sau să mă cert cu dansa.
Doamna Kovesi m-a presat și mi-a sugerat cum să vin cu astfel de denunțuri și date pe care să le interpreteze dorind să facă un dosar mare care să o împinga spre vârful ministerului public și să-și consolideze cariera”, a susţinut Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiță este dispărut din data de 22 decembrie. Este dat în consemn la frontieră. În plus, Poliția Română spune că nu există date care să arate că a ieșit din țară.

Omul de afaceri a apărut pe 28 decembrie, într-un material înregistrat difuzat la postul său de televiziune. În acest material, fostul deputat susținea că a cunoscut-o pe Laura Codruța Kovesi în sediile SRI. Ghiță a povestit și că a participat la petreceri la Sinaia cu Laura Codruța Kovesi și Vasile Dîncu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top