Connect with us
Sebastian Papaiani a murit la varsta de 80 de ani. Marele actor roman fusese dus de urgenta la spital dupa ce i s-a facut rau in timpul unor filmari.

Știri

Sebastian Papaiani a murit la 80 de ani

Sebastian Papaiani a murit, astazi, 27 septembriela varsta de 80 de ani

UPDATE: Sebastian Papaiani a murit cu o mare mahnire

In cursul zilei de joi, 26 mai, Sebastian Papaiani a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala, dupa ce a fost gasit de sotie cazut in baie. Conform primelor informatii, actorul a suferit un atac cerebral. In ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viata, Papaiani a murit.

Sebastian Papaiani s-a nascut pe 25 august 1936 la Pitesti si este unul dintre cei mai iubiti actori din Romania. Acesta a jucat in numeroase filme si seriale de televiziune precum „Pacala” si „Numai iubirea”, ultima productie fiind difuzata acum 11 ani de Acasa TV.

Citeste aici cine a fost Sebastian Papaiani si care este drama nestiuta a marelui actor!

Sebastian Papaiani a primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti pentru intreaga sa activitate. Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani sunt doi creatori de viata, permanent tonici, radianti, ce depasesc luminile scenei si ale ecranului in orice imprejurari. Ei au reusit, prin prezenta lor plina de farmec si de caldura, sa transmita energii pozitive, contagioase de viata si bucurie.

Actorul Sebastian Papaiani a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul national Serviciul Credincios in grad de Cavaler, alături de alti actori, „pentru devotamentul si harul artistic puse in slujba teatrului romanesc, cu prilejul implinirii unui veac și jumatate de existenta a Teatrului National din Bucuresti.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top