Connect with us
Secret bombă despre Mario Iorgulescu, dezvăluit de surse medicale de la Elias! „Familia lui a încercat să…”

Știri

Secret bombă despre Mario Iorgulescu, dezvăluit de surse medicale de la Elias! „Familia lui a încercat să…”

Medicii şi familia lui Mario Iorgulescu au încercat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să îl transfere pe tânăr, cu un avion, de la Spitalul Elias la o clinică din Italia. Transferul a eșuat.

Potrivit unor surse medicale de la Spitalul Elias din București, unde Mario Iorgulescu, pe fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, se află de două săptămâni, există recomandarea din partea medicilor pentru ca tânărul să fie transferat pentru îngrijiri de specialitate la clinica din Italia.

Transferul lui Mario Iorgulescu de la Spitalul Elias la o clinică din Italia a eșuat, din cauza unei defecţiuni tehnice a aeronavei.

Potrivit surselor citate de Mediafax, există recomandarea din partea medicilor ca fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să fie transferat pentru îngrijiri de specialitate la clinica din Italia.

În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Starea sa este, în continuare, gravă.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală. Fiul preşedintelui LPF a rămas şi fără permisul de conducere în urma accidentului.

La începutul săptămânii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Decizia a fost luată având în vedere complexitatea cauzei.

Dosarul este in rem, iar cercetările vizează infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top