Connect with us
femeia

Știri

Secretul longevităţii de la femeia de 115 ani

Secretul longevităţii de la femeia de 115 ani.

Cu toţii suntem fascinaţi atunci când descoperim astfel de oameni. Care este secretul lor? Cum fac de ajung la o asemenea vârstă?

Un exemplu de om care poate spune cu adevărat că le-a văzut pe toate este şi Emma Morano, în vârstă de 115 ani, din Italia. Dacă este să ne luăm după bătrânica născută în 1899, cheia longevităţii constă în ouă crude şi o viaţă celibatară.

sursa foto tgcom24.mediaset.it

sursa foto tgcom24.mediaset.it

Cei de la NewYork Times au scos-o în faţă pe femeia uitată de lume şi este prezentată publicului larg drept o bătrânică foarte cool. În cazul în care nici acum nu realizaţi cât de bătrână este italianca, imaginaţi-vă că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Emma Morano avea deja peste 35 de ani.

În 1939 s-a căsătorit, dar şi-a dat seama că nu este făcută pentru căsnicie şi a divorţat de soţul ei, alegând să rămână singură toată viaţa. Se pare că este o caracteristică împărtăşită şi de alte persoane trecute de 100 de ani. O femeie din Scoţia, spe exemplu, ajunsă la 109 ani, afirma că viaţa în singurătate este cheia longevităţii. “Am stat departe de bărbaţi”, afirma Jessie Gallan, care spune că evitarea bărbaţilor şi implicit a sexului te face să trăieşti mai mult.

sursa foto tgcom24.mediaset.it

sursa foto tgcom24.mediaset.it

Emma Morano, spune că mulţi băbaţi i-au făcut curte după de a divorţat, dar a decis să nu se mai implice în nicio relaţie. „Nu am vrut sa fiu dominata de nimeni”, a spus femeia care a trăit după propriile legi şi după bunul plac. Se pare că la longevitatea sa au contribuit şi cele trei ouă crude pe care le mănâncă zilnic, după ce un medic i-a recomndat să facă asta dacă vrea să trăiască mai mult.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top