Sediu de concediu. Cum m-a parasit pe Tinder. Si chiar nu meritam!

06.07.2016
Sediu de concediu. Cum m-a parasit pe Tinder. Si chiar nu meritam!

Ne-am certat nasol, pe mine m-au apucat furiile si mi-am rupt vacanta in doua: o saptamana acum, o saptamana la naiba. In saptamana de acum, m-am urcat pe loc in masina si am plecat spre mare. El a ramas injurand acasa. Nici nu stiu daca il mai gasesc, dar nu vreau sa ma gandesc la asta acum.

Nu mai pot sa pigulesc detaliile povestii noastre, in speranta ca am sa ajung la naiba sau la vreo concluzie. Mai bine conduc. Si mai bine ma razgandesc. Intorc, ma duc la munte. Fac un popas pe la jumatatea drumului, gasesc o minunatie de hotel linistit si mi-e atat de drag de el ca ma opresc o noapte aici.

Am mancat o salata (“Sunt grasaaaa! Sunt grasa?” Din cauza tampeniei asteia cred ca nu m-am dus la mare.) Beau un vin si pun mana pe telefon. Atunci imi vine ideea. TINDER! Am auzit, am citit, macar o sa ma distrez. Instalez, vad ca ma evalueaza vreo 10 minute ca sa ma potriveasca bine cu diversi si apar primele poze. Dau stanga-dreapta ca proasta la primele 20. Abia apoi ma prind ca stanga e “flit”, dreapta e “vino-ncoa, chipesule”.

Citeste si: Sediu de concediu. Amor cu nabadai la malul marii

Citeste si: Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Primele mesaje. “Maaamaa, ce sexy esti! La mine sau la tine?”. Aaa, asta e tare: “Baiatul cu pizza aici. Am gresit livrarea?”. Si apoi emoticon-emoticon-emoticon. Uite si unul care imi zice “Iubitica” din prima. Apoi, apare el. Pardon, EL! Slim fit peste munca multa la sala. Cred ca stie in ce zi a saptamanii suntem in functie de grupa de muschi lucrata. “Daca-I bal, bal sa fie!”, imi zic eu cu gand pacatos. Si incepe dansul. Imi cere poze mai multe. Ma las greu, ii zic sa arate ca merita. Vine prima. Maaamaa, ce efort! Striga din fiecare fibra “Imi faci fata?” M-am gandit sa ii raspund ca si cum as geme. I-a placut rau. Atat de mult i-a placut, ca mi-a mai trimis doua.

Cand a venit a treia, nu m-am mai putut abtine. Bine, nu mi-e clar cand am tras concluzia ca ar avea simtul umorului ca sa ma arunc la glume. Tampita! Desi chiar cred ca era o gluma bune, dar nu mi-e clar daca el nu gusta glumele mele in general sau doar pe-alea despre/cu muschii lui. Mai intai, a facut pauza. Pe urma, mi-a bagat emoticoane nervoase pentru ca, in final, sa imi zica direct injuratura. Un urmatoarea fractiune de secunda, mi-a dat delete. Dar a fost un delete d-ala pe care l-am simtit fizic.

Daca avea maceta, o folosea si aveam telefonul plin de sange acum. Cand imi stergeam din minte imaginea asta, suna telefonul. E de-acasa. “Alo… Stii ceva…Imi pare rau, parca suntem doi tampiti! Ne-am certat complet aiurea… Unde esti, plec spre tine acum!” Bine, naibilor, ca n-a devenit ceva serios cu musculosul de pe Tinder!