Connect with us
Nu era ce planuisem. Deloc. Mai intai, s-a schimbat data de concediu de trei ori. De doua ori din cauza mea, o data din cauza lui si, de altfel, cand....

Știri

Sediu de concediu. Cum m-a parasit pe Tinder. Si chiar nu meritam!

Ne-am certat nasol, pe mine m-au apucat furiile si mi-am rupt vacanta in doua: o saptamana acum, o saptamana la naiba. In saptamana de acum, m-am urcat pe loc in masina si am plecat spre mare. El a ramas injurand acasa. Nici nu stiu daca il mai gasesc, dar nu vreau sa ma gandesc la asta acum.

Nu mai pot sa pigulesc detaliile povestii noastre, in speranta ca am sa ajung la naiba sau la vreo concluzie. Mai bine conduc. Si mai bine ma razgandesc. Intorc, ma duc la munte. Fac un popas pe la jumatatea drumului, gasesc o minunatie de hotel linistit si mi-e atat de drag de el ca ma opresc o noapte aici.

Am mancat o salata (“Sunt grasaaaa! Sunt grasa?” Din cauza tampeniei asteia cred ca nu m-am dus la mare.) Beau un vin si pun mana pe telefon. Atunci imi vine ideea. TINDER! Am auzit, am citit, macar o sa ma distrez. Instalez, vad ca ma evalueaza vreo 10 minute ca sa ma potriveasca bine cu diversi si apar primele poze. Dau stanga-dreapta ca proasta la primele 20. Abia apoi ma prind ca stanga e “flit”, dreapta e “vino-ncoa, chipesule”.

Citeste si: Sediu de concediu. Amor cu nabadai la malul marii

Citeste si: Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Primele mesaje. “Maaamaa, ce sexy esti! La mine sau la tine?”. Aaa, asta e tare: “Baiatul cu pizza aici. Am gresit livrarea?”. Si apoi emoticon-emoticon-emoticon. Uite si unul care imi zice “Iubitica” din prima. Apoi, apare el. Pardon, EL! Slim fit peste munca multa la sala. Cred ca stie in ce zi a saptamanii suntem in functie de grupa de muschi lucrata. “Daca-I bal, bal sa fie!”, imi zic eu cu gand pacatos. Si incepe dansul. Imi cere poze mai multe. Ma las greu, ii zic sa arate ca merita. Vine prima. Maaamaa, ce efort! Striga din fiecare fibra “Imi faci fata?” M-am gandit sa ii raspund ca si cum as geme. I-a placut rau. Atat de mult i-a placut, ca mi-a mai trimis doua.

Cand a venit a treia, nu m-am mai putut abtine. Bine, nu mi-e clar cand am tras concluzia ca ar avea simtul umorului ca sa ma arunc la glume. Tampita! Desi chiar cred ca era o gluma bune, dar nu mi-e clar daca el nu gusta glumele mele in general sau doar pe-alea despre/cu muschii lui. Mai intai, a facut pauza. Pe urma, mi-a bagat emoticoane nervoase pentru ca, in final, sa imi zica direct injuratura. Un urmatoarea fractiune de secunda, mi-a dat delete. Dar a fost un delete d-ala pe care l-am simtit fizic.

Daca avea maceta, o folosea si aveam telefonul plin de sange acum. Cand imi stergeam din minte imaginea asta, suna telefonul. E de-acasa. “Alo… Stii ceva…Imi pare rau, parca suntem doi tampiti! Ne-am certat complet aiurea… Unde esti, plec spre tine acum!” Bine, naibilor, ca n-a devenit ceva serios cu musculosul de pe Tinder!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top