Sediu de concediu. Nu doar femeile barfesc pe plaja!

13.07.2016
Sediu de concediu. Nu doar femeile barfesc pe plaja!

Ca barbatii sunt cel putin la fel, ba chiar ca exista zone ale barfitului in care domina femeile. Fireste ca, mai intai, ne-am certat. Eu sunt barbat, eu nu barfesc! Doar ca ieri am incurcat programul cu niste prieteni si m-am trezit singur pe plaja vreo doua ore.

Timp in care nu numai ca am luat la puricat si judecat toti masculii de pe toate sezlongurile din jur, dar i-am radiografiat si pe toti aia care doar imi treceau prin fata ochilor. Apoi, i-am pus pe categorii. Si mi-au iesit asa. Prima: burtosul cu lant gros de aur si bratara tot de aur care sta sa pocneasca pe incheietura mainii. Era si un tatuaj viril, asortat cu mersul. Pe asta, mi-l imaginez altoidu-si cu usurinta nevasta si punand-o pe fiica-sa sa spele incaltarile lu’ frate-sau, ca sa se invete cum e cu rostul ei in viata.

Citeste si: Sediu de concediu. Stau pe mal si sunt cam trista…

Citeste si: Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Apoi, vine categoria musculosului direct, care vede o fata, o place si nu se incurca in detalii. Adica parca il vad cum se apleaca peste e ape sezlong si ii sopteste: “Buna, frumoaso, la tine sau la mine-n camera?”.

Mai e familistul chinuit, care nu intelege nici dupa 10 ani de ce mama naibilor s-a insurat, dar asta e, acum spala galetuse si lopatele si inghite in sec ori de cate ori o aude pe ea ca-I reproseaza te miri ce. Si, bietul om, chiar aude si inghite!

In fine, ajunsesem la categoria tantalai de la o posta, cand mi-am dat seama ce fac: barfesc in cap! Mi-am sunat prietena cea mai buna, prietena cu care m-am contrazis pe la inceputul povestirii, si am facut spovedanie. Am ras cu ea vreo zece minute, dar acum ma intreb: oare chiar sunt un om rau?