Sediu de concediu. Diavolul isi da cu tone de fond de ten

11.07.2016
Sediu de concediu. Diavolul isi da cu tone de fond de ten

Suntem impreuna de vreo doua luni. Ceva nice si fun: e o aparitie destul de spectaculoasa, facem sex de calitate, nu se supara daca sun inapoi abia dupa cinci ore, avem una, doua iesiri in oras pe saptamana – cu dormit la mine sau la ea dupa. N-a lasat niciun ruj la mine in baie, n-am lasat nicio pereche de chiloti la ea intr-un sertar din dormitor.

Daca nu ma invidiati deja, mai zic: in astea doua luni, n-a plans NICIODATA ca nu stiu ce, are un job ok si nu mi se vaita ca aia sunt nasoi la munca si nu m-a intrebat vreodata “unde duce relatia noastra?”. De fapt, nici nu cred ca a folosit cuvantul “relatie” Era normal, asadar, sa ii propun sa mergem impreuna o saptamana la mare. Si-a potrivit concediul cu al meu foarte firesc si am ajuns.

Citeste si: Sediu de concediu. Stau pe mal si sunt cam trista…

Citeste si: Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Citeste si: Sediu de concediu. Amor cu nabadai la malul marii

Prima zi a fost perfecta. Exact ca fiecare dintre zilele care au trecut de cand ne stiam. In a doua, dupa pranz, am schimbat plaja. Am nimerit, blestemata fie clipa, langa o familie cu trei copii. Mama arata nefiresc de spectaculos, tatal parea relaxat si foarte simpatic, iar copiii – pe asta trebuie sa o recunosc pana si eu – erau dementiali. A mea n-a avut nevoie de mai mult de jumatate de ora ca sa cada in contemplatie ca drosofila-n bere. Si tot ca drosofila, deodata nici n-a mai miscat.

M-am uitat la ea si avea ochii umezi. “Intelegi ca vreau asta? Spune-mi acum ca poti sa imi oferi asta.. Nu acum, la un moment dat, dar nici peste trei vieti… Spune-mi sau du-te!” De ce dracu’ trebuia sa ii sune ceasu’ biologic in concediul meu? Si eu acum ce sa fac? Fata e chiar misto!