Connect with us
Sediul PSD Sector 2 a fost vandalizat pentru a doua oară în câteva luni

Știri

Sediul PSD Sector 2 a fost vandalizat pentru a doua oară în câteva luni

Preşedintele de filială, Rodica Nassar, a dezvăluit că Sediul PSD sector 2 a fost vandalizat în noaptea de luni spre marţi.

„Este vorba despre vandalism în sensul în care cu vopsea de diferite culori a fost mâzgălit sediul. A fost desenată svastica nazistă pe fereastra sediului, iar pe sediu au fost scrise cuvinte unele greu de reprodus, altele gen: ‘Plecaţi!‘”, a precizat Nassar.

Citește și: Paul Stănescu, PSD: ”E posibil să mergem iar la Bucureşti”

Ea a arătat că este a doua oară când se întâmplă acest lucru.

„S-a mai întâmplat în primăvară. Atunci am făcut poze, după care am curăţat sediul şi am fost convinşi că nu se va mai repeta un asemenea incident. Din păcate, azi noapte – nu ştiu dacă este vorba despre aceiaşi sau alţi indivizi – au vopsit iar sediul„, a spus ea.

Rodica Nassar a menţionat că a fost depusă deja o plângere către organele abilitate.

Totodată, aceasta a mai relatat un incident.

„Săptămâna trecută a mai intrat un individ în sediu care ne-a înjurat pe toţi”, a mai spus Nassar.

Reclama luminoasă de pe sediul organizaţiei judeţene a PSD Mureș, vandalizată cu borcane cu gem

Reclama luminoasă de pe sediul organizaţiei judeţene Mureş a Partidului Social Democrat (PSD) a fost distrusă prin aruncarea în ea cu borcane cu gem, în noaptea de joi spre vineri, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi.

„Sediul PSD Mureş a fost vandalizat, în noaptea de 21 spre 22 iunie 2018. Autori necunoscuţi au aruncat cu mai multe borcane care conţineau un gem de culoare maro în reclama luminoasă, amplasată deasupra intrării sediului din Piaţa Trandafirilor nr. 14.

Poliţia Municipiului Târgu Mureş a fost sesizată în jurul orei 6.00 de către Poliţia Locală Târgu Mureş. Paguba este cam de 500 de lei. PSD Mureş a depus o reclamaţie pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Târgu Mureş, un oraş renumit în ţară pentru liniştea şi ordinea publică. Nu înţelegem acest mod violent de a îţi exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formaţiune. Din păcate unele violenţe verbale din spaţiul virtual iată că se transpun şi în realitate„, a arătat Dragoş Bardoşi.

Secretarul executiv al PSD Mureş şi-a manifestat convingerea că autorul sau autorii atacului cu borcane cu gem vor fi identificaţi şi traşi la răspundere, mai ales că în zonă sunt mai multe obiective dotate cu camere video.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top