Connect with us

Știri

Selena Gomez, MAMICA? Uite ce fotografie a postat James Franco

Nu este niciun secret ca James Franco este destul de ciudat, insa gluma pe care a facut-o recent pe Instagram i-a nedumerit pe fanii cantaretei Selena Gomez. Actorul in varsta de 36 de ani a impartasit o fotografie cu Selena (22), in care vedeta tinea in brate un bebelus.

Descrierea la fotografia postata de Franco a fost destul de sugestiva pentru a induce lumea in eroare: „Selena si eu avem un bebelus. S-a nascut in Spring Break”, a scris actorul.

CITESTE SI: DAVID DUCHOVNY ARE ALBUM DE MUZICA

Fotografia cu Selena Gomez tinand in brate un bebelus a fost facuta pe platourile de filmare de la „In Dubious Battle”, si Franco a dorit sa impartaseasca ipostaza in care cantareata isi exercita rolul de mama.

Franco regizeaza filmul „In Dubious Battle”, iar in aceasta pelicula apare si Selena Gomez. Este vorba despre un film realizat dupa romanul lui John Steinbeck care descrie lupta economica din perioada crizei anilor 30 in Statele Unite. Din distributie mai fac parte, pe langa Selena Gomez, si Vincent D’Onofrio, Robert Duvall, Ed Harris, Bryan Cranston si Danny McBride.

selena gomez1

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top