Connect with us
Semnul ca vine Apocalipsa! Ce a aparut pe cer - este ingrozitor!

Știri

Semnul ca vine Apocalipsa! Ce a aparut pe cer – este ingrozitor!

Despre Apocalipsa se vorbeste in fiecare an. Multi parapsihologi, numerologi si clarvazatori sustin in fiecare an ca Apocalipsa este aproape, dar daca 2016 este chiar anul in care vom asistat la Sfarsitul Lumii?

Inainte sa avem tehnologia de care ne bucuram azi, luam in deradere multe lucruri pe care le observau oamenii fara sa le poata filma sau fotografia. Relatari despre OZN-uri si semne divine pe cer au existat dintotdeauna. Astazi, cand tehnologia ne permite sa si dovedim ca ceea ce vedem nu e doar o fabulatie, apar tot felul de filmulete pe Internet.

E adevarat ca multe dintre ele pot fi trucate in programele de editare foto si video, insa cel de fata nu face parte din categoria exagerarilor la care sa fi contribuit ajustarile tehnologice.

Videoclipurile cu obiecte zburatoare neidentificate se afla pe locul al doilea in topul cautarilor pe Youtube si Google in toata lumea, insa ce veti vedea in clipul de mai jos va va face mintea sa stea in loc. Pe canalul de Youtube Alien Planet a fost postat un videoclip in care o cruce imensa, rasturnata pe orizontala, se deplaseaza printre nori. Luminozitatea crucii a fost atat de puternica incat cel care a vazut-o a putut sa o si filmeze.

Așa va arăta Apocalipsa? IMAGINILE CARE DAU FIORI

PLANETA NIBIRU, cea care aduce Apocalipsa, CĂUTATĂ cu DISPERARE

Despre prezenta crucilor pe cer stim ca nu aduc vesti bune. Imparatul Constantin cel Mare, de pilda, a vazut o cruce imensa pe cer inainte sa se converteasca la crestinism. In urma acelei viziuni au urmat batalii importante dupa care multa lume s-a convertit la crestinism. Diferenta dintre aparitia lui Constantin cel Mare si filmarea postata pe 7 iulie pe canalul mentionat mai sus este ca acea cruce aparea pe verticala, in schimb ce aceasta a fost filmata pe orizontala.

In opinia multor persoane, acest lucru poate insemna sfarsitul credintei crestine deoarece crucea este rasturnata. Baba Vanga, de pilda, spunea ca in Europa va disparea crestinismului deoarece se va converti la Islam, iar musulmanii vor conduce lumi zeci de ani de zile.

2 Comments

2 Comments

  1. SÃ.o.FUT.pe.FÍTA.în.cur

    2020-03-22T01:42:28+02:00 at 1:42

    Filmãrile care apar pe la stiri..sunt videoclipuri..din alte filme ..Purtaţi si voi mãşti ca sã Creeaţi Panicã în rândul Oamenilor..Politia doctori.. Procurori..ãştia au voie afara Sã înteleg nu ?

  2. educatu.fa.FUTUTI.gura.mati

    2020-03-22T01:35:29+02:00 at 1:35

    Declaraţie pe Propria Rãspundere..Ca sã ieşi afarã din casã.. mi se pare ceva foarte urât..adicã mai pe înţelesul tuturor..Guvernele.cere Numãrul Populaţiei de pe toatã Planeta sã înţeleg Sugãtoriilor..nu ştiţi..Dar mie îmi curge Mucii Din Pulã.. cu minciunile Voastre cu tot

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top