Connect with us
Senatoarea Alina Gorghiu a devenit mamă pentru a doua oară

Știri

Senatoarea Alina Gorghiu a devenit mamă pentru a doua oară

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a născut, luni seara, un băieţel, numele ales pentru fiind Amon, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

”Alina (Gorghiu – n.r.) a născut luni seara. I-a pus numele Amon. Amândoi, Alina şi Amon, sunt bine, sănătoşi”, au precizat surse politice.

Pe 10 mai 2016 Alina Gorghiu a născut primul băiat al familiei, Noah.

Citește și: Elena Udrea a născut! Primele detalii despre fetița acesteia

Ştiţi că la Polul Nord, dacă mergeţi, o să întâlniţi un fenomen extraordinar: soarele de la miezul nopţii sau ziua polară. Dacă vremea e bună, soarele e văzut pe cer 24 de ore din 24. Cam aşa au fost primele zile cu gămălia mea de copil. Nu au fost zi şi noapte, doar zi. E sănătos, viguros, îl cheamă Noah! Iar eu învăţ că pot iubi mai mult. ”, a anunţat ea pe Facebook în 2016.

Citește și: Elena Udrea rupe tăcerea după ce a născut. Când vrea să vină în țară

Ieri, senatoarea scria pe Facebook despre un protocol pe care susține că nu l-a semnat.

„O minciună că am semnat acest protocol. Mi-era ușor să o fac, dar nu am vrut. Colegii mei, Ilie Bolojan și Gheorghe Falcă și-au asumat semnarea acestui protocol după un vot în BPN în 2016 de la care am plecat din sală. Și atunci, și acum, cred că reglementarea din Codul Civil a căsătoriei este acoperitoare.

Uite în cea de-a doua poză cum arată semnătura mea Ieri ma persifla cineva că sunt un “ fost” (deși am multe situații de fost, cred ca se referea la fost președinte al PNL). Cam toti prin politică, chiar și in viața, suntem sortiți sa fim, la un anume moment, “foști”. Doar putini au norocul să creadă ca sunt pe viață undeva!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top