Connect with us
SFÂRȘIT teribil pentru un muncitor de pe Şantierul Naval Tulcea

Știri

SFÂRȘIT teribil pentru un muncitor de pe Şantierul Naval Tulcea

Tragedie vineri-noapte pe Şantierul Naval Tulcea! Un muncitor a murit după ce a fost strivit între o piesă şi un perete, în timp ce se afla la bordul unei nave.

Au fost momente cumplite pe Șantierul Naval Vard Tulcea, unde un muncitor și-a găsit sfârșitul. Accidentul s-a produs în timp ce mai mulţi angajați lucrau la fixarea unei piese metalice de șapte metri lungime.

Nimeni nu știe ce a încercat să facă unul dintre muncitori, dar, într-o fracțiune de secundă, capul i-a fost prins între piesă și un perete.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost aproape decapitat și a murit pe loc

Pentru scoaterea acestuia a fost solicitată intervenţia unui echipaj de descarcerare al ISU Delta Tulcea.

Trupul neînsuflețit a fost apoi transportat la morgă pentru necropsie.

Poliţiştii cercetează cazul sub coordonarea unui procuror, pentru a stabili cum s-a produs accidentul. De asemenea, incidentul este investigat şi de către inspectorii de muncă.

Citește și CRIMĂ odioasă: Un bărbat a fost înjunghiat în centrul Capitalei

Crimă odioasă în centrul Bucureştiului. Un român a fost înjunghiat iar trupul neînsufleţit a fost găsit într-o scară de bloc.

Un italian a ucis un român, în centrul Capitalei. Un italian a fost reținut, vineri, după ce a înjunghiat mortal un bărbat, în zona Unirii, din Capitală.

Doi români, o femeie şi un bărbat, au mers la un cetăţean italian, într-un bloc din zona Piața Unirii, iar la un moment dat cei doi bărbaţi s-ar fi luat la ceartă, potrivit Antena 3.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în scara unui bloc

Atunci, italianul a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe român, care a murit din cauza rănilor grave suferite.

Sursele citate susţin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezenţa unui echipaj al Poliţiei. El a fost dus la audieri.

Poliţiştii criminalişti s-au deplasat la locul faptei şi au început cercetările, iar suspectul principal a fost condus la audieri.

Citește și CRIMINALA de la metrou spune povestea omorului. Detalii din anchetă

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, este examinată din punct de vedere psihiatric, periodic, de trei medici legiști.

Asta se întâmplă chiar în celulele Spitalului Penitenciar Jilava, acolo unde este închisă de o lună.

Pentru a stabili dacă a avut discernământ când a ucis, specialiștii o pun, printre altele, să le povestească, cu lux de amănunte, acele momente teribile în care a împins-o pe Alina Ciucu sub roțile metroului.

Din momentul în care criminala de la metrou și-a dat acordul în scris în fața procurorului, asistată de avocat, că este de acord să fie expertizată psihiatric, procedura – care va avea o mare importanță în ceea ce privesc investigațiile și o eventuală condamnare -, a fost demarată.

Din postura de arestată pentru omor și încarcerată la Spitalul Penitenciar Jilava, Magdalena Șerban a fost supusă unor testări, cu ajutorul cărora trei specialiști în psihiatrie care formează comisia de examinare se vor lămuri dacă individa a avut sau nu discernământ atunci când, în stația Dristor, a împins-o sub roțile metroului pe tânăra Alina Ionela Ciucu.

Magdalena Șerban este examinată de trei medici la Jilava, acolo unde este închisă într-o celulă specială de protecție

Cei trei medici legiști specialiști în psihiatrie o vizitează periodic pe Magdalena Șerban la Jilava, unde, din cauza riscurilor mari de a răni pe cineva sau chiar de a-și face rău, a fost închisă singură într-o celulă specială.

Ea stă într-o cameră de protecție gândită exact după modelul celor din spitalele de boli nervoase.

Povestea crimei, gesturile și vocea sunt disecate și interpretate științific de specialiști

”Femeia este ținută sub atentă observație, motiv pentru care este investigată periodic de cei trei medici specialiști care formează comisia de examinare.

În principal, este vorba de discuții libere, de interviuri și apoi de studierea documentelor care îi demonstrează istoricul medical.

Pentru a înțelege cât mai bine ce s-a întâmplat în mintea ei, de ce a luat acele decizii care au îngrozit, specialiștii o pun să le povestească cu lux de amănunte cum a acționat când a împins fetele în fața metroului și, mai ales, la ce s-a gândit atunci.

Informațiile obținute, dar și gesturile pacientei, tonul vocii folosit de ea în diverse momente ale relatărilor, vor fi analizate din toate unghiurile posibile, iar interpretările științifice vor contura existența sau inexistența discernământului”, ne-au explicat surse medicale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top