Connect with us
SFÂŞIETOR: Mesajul mamei tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă

Știri

SFÂŞIETOR: Mesajul mamei tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă

O tânără de 18 ani a fost dată dispărută de două zile. Ultima oară a fost văzută pe podul feroviar Anghel Saligny, din Cernavodă, iar autorităţile o caută în continuare atât pe uscat, cât şi în apă. Adolescenta este în clasa a XII-a, la un liceu din Constanţa. Cu puţin timp înainte să dispară fără urmă, Teo Zamfir i-ar fi trimis un mesaj unei prietene.
Ea i-ar fi scris prietenei ei despre gestul necugetat pe care urma să îl facă. Aceasta i-a anunţat familia care a dat alarma imediat. Tatăl adolescentei a fost cel care a găsit, pe podul Anghel Saligny, rucsacul fetei, ceea ce înseamnă că tânăra a fost acolo.

Imediat echipele de intervenţie au început căutările atât pe uscat, cât şi în apă. După 5 ore de căutări scafandri au fost nevoiţi să renunţe din cauza curenţilor foarte puternici. Operaţiunea a fost reluată luni dimineaţă.

Deşi pompierii şi scafandrii au căutat-o în apele Dunării, Flori Dobre, mama fetei de 18 ani, i se adresează direct fetei, prin intermediul unui videoclip postat pe Facebook, spunând că ştie că aceasta este undeva unde poate va vedea mesajul ei. Ea o roagă pe tânără să vină acasă, spunându-i că vor trece peste tot împreună.

„Maimuţica lui mami frumoasă, dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mami mult să te întorci înapoi pentru că ştii bine că noi nu am avut niciodată situaţii pe care să nu reuşim să le rezolvă împreună. Ăsta este un lucru pe care cu siguranţă îl vom rezolva, sigur este doar ceva trecător. Ştiu că o să mă vezi, ştiu că eşti pe undeva pe acolo…te rog să vii acasă”, i-a transmis Flori Dobre cu lacrimi în ochi fiicei sale.

Un cutremur de 7,2 grade pe scara Richter a zguduit trei țări! Sunt cel puțin 213 de morți și 1.700 de răniți

ACTUALIZARE 09:35 Televiziunea de stat din Iran anunță cel puțin 207 morți în țară. Oficialii din Irak au anunțat că pe teritoriul lor au murit 6 persoane și 50 au fost rănite, informează The Guardian. În total sunt peste 1.700 de răniți.

Cutremurul a produs panică pe străzile capitalei irakiene Bagdad, oamenii ieşind pe străzi. La moscheile din Bagdad şi din alte localităţi irakiene s-au spus rugăciuni la difuzoare.

Un cutremur de 7,6 grade pe scara Richter s-a produs la ora 20:19 minute în Iraq, la 210 km de Bagdad, capitala țării, conform aplicatiei ECMS. Este posibil ca seismul care a avut o magnitudine record pentru această țară să fi produs zeci de victime și pagube materiale.

Actualizare, 01:50 -Cutremur de magnitudine 7,2 la graniţa dintre Iran şi Irak: Cel puţin 61 de morţi şi 300 de răniţi în Iran

Conform şefului serviciilor de urgenţă iraniene, cel puţin 300 de persoane au fost rănite.

Cutremurul a avut epicentrul la 32 de kilometri de oraşul irakian Halabja, la o adâncime de 33.9 kilometri. Cutremurul a afectat atât Iranul cât și Irakul. Presa iraniană a anunţat iniţial că au murit cel puţin şapte persoane în vestul Iranului, alte şase fiind decedate în Irak.

Cutremurul a produs panică pe străzile capitalei irakiene Bagdad, oamenii ieşind pe străzi. La moscheile din Bagdad şi din alte localităţi irakiene s-au spus rugăciuni la difuzoare.

Postul iranian IRINN a anunţat că echipe de salvare au fost trimise în vestul ţării.

“În cel puţin opt localităţi s-au produs daune, iar în altele s-au întrerupt comunicaţiile”, a declarat un oficial.

Cutremurul a fost resimţit şi în Turcia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top