Connect with us
Sfatul săptămânii 10 - 16 iunie 2019. Pentru ce zodii dispar problemele

Știri

Sfatul săptămânii 10 – 16 iunie 2019. Pentru ce zodii dispar problemele

Citește sfatul săptămânii 10 – 16 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări ale acestei săptămâni pentru zodia ta.

Previziuni și sfaturi pentru tine 10 – 16 iunie 2019:

BERBEC: Te trec niște gânduri de ducă și vrei să faci o schimbare substanțială în viața ta. Este cazul să te decizi săptămâna asta ce traseu vrei să urmezi. Zile norocoase: miercuri, joi și vineri.

TAUR: Nu te ruga de ceilalți pentru soluționarea unor probleme care depind doar de abilitățile tale. Zile norocoase: marți și sâmbătă.

GEMENI: Trebuie să porți o serie de discuții cu cei din jurul tău pentru a înțelege ce s-a schimbat în relațiile tale. Zile norocoase: miercuri și joi.

RAC: Ai un as în mânecă din punct de vedere profesional și știi foarte bine despre ce e vorba. Poate că e timpul să îl folosești săptămâna aceasta. Zile norocoase: miercuri și vineri.

Citește și:

LEU: Te preocupă situația financiară în care te afli și te gândești la o reorientare profesională. De ce nu faci ceva creativ din care poate să iasă bani? Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

FECIOARĂ: Nu te grăbi foarte tare în a ajunge acolo unde îți dorești. E nevoie de pași mici și siguri. Zile norocoase: vineri, sâmbătă și duminică.

BALANȚĂ: Nimic nu se compară cu petrecerea timpului printre cei dragi. Stai aproape de ai tăi și depănați amintiri. Ai nevoie de astfel de momente pentru a-ți reîncărca bateriile. Zile norocoase: miercuri, joi și sâmbătă.

SCORPION: Schimbarea vine din interior. Schimbă-te tu pentru a avea pretenții de la ceilalți. Zile norocoase: joi și duminică.

SĂGETĂTOR: Știi să păstrezi bine un secret. Poate că este cazul să folosești cu maximă atenție informațiile pe care le deții. Zile norocoase: miercuri și joi.

CAPRICORN: Rămâi ancorat în visele tale. Ai parte de multe momente frumoase, dar trebuie să revii cu picioarele pe pământ orice ar fi. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

VĂRSĂTOR: Nu te învinovăți pentru rezultatele care nu depind deloc de tine. Ai încredere că lucrurile se vor rezolva la momentul oportun. Zile norocoase: marți, miercuri și vineri.

PEȘTI: Mai ai multe de învățat pentru a ajunge acolo unde dorești. Poate că asta e săptămâna în care ai de luat niște decizii serioase. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top