Connect with us
Sfatul săptămânii 25 februarie - 5 martie 2019. Se vindecă răni

Știri

Sfatul săptămânii 25 februarie – 5 martie 2019. Se vindecă răni

Astrele ne sfătuiesc să fim extrem de atenți săptămâna aceasta la lucrurile care ne fac cu ochiul, pentru că ne putem înșela și putem cădea în capcană.

Sfatul săptămânii 25 februarie – 3 martie 2019

BERBEC: Ar fi indicat să comunici mai mult cu cei din jur dacă tot te plânge că s-a făcut o barieră între voi. Zile norocoase: marți și joi.

TAUR: Ai de făcut anumite compromisuri în perioada următoare. Ai grijă ce decizii iei. Zile norocoase: duminică.

GEMENI: Nu te frământa pentru micile probleme de zi cu zi, pentru că știi bine că sunt trecătoare. Săptămâna asta renaști. Zile norocoase: joi și vineri.

RAC: Trezește-te la realitate și încearcă să vezi imaginea de ansamblu a situației în care te afli. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

LEU: Te tentează să pleci undeva departe săptămâna asta, dar vremea te face să stai pe loc. Mai așteaptă un pic. Zile norocoase: miercuri, joi și sâmbătă.

FECIOARĂ: În continuare te întrebi de ce îți este atât de greu să te deschizi cu ceilalți. Nu te mai întreba și treci direct la fapte. Zile norocoase: joi, vineri și duminică.

BALANȚĂ: Săptămâna aceasta calmul tău este pus la încercare, este testat din toate părțile. Rezistă! Zile norocoase: marți, miercuri și vineri.

SCORPION: Ai un comportament oarecum standard în fața anumitor chestiuni controversate, sensibile pentru sufletul tău. Păstrează aparențele că e mai bine. Zile norocoase: marți, joi și duminică.

SĂGETĂTOR: Dacă vrei să ajungi departe atunci apucă-te serios de treabă. Zile norocoase: miercuri și vineri.

CAPRICORN: Lasă în urmă trecutul și concentrează-te cu mare atenție asupra prezentului. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

VĂRSĂTOR: Tot ce contează în aceste momente este liniștea ta interioară, așa că trebuie să te gândești doar la asta și va veni. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

PEȘTI: Începi o viață nouă și asta e tot ce contează acum. Nu îți fie teamă de noile starturi! Zile norocoase: joi, vineri și sâmbătă.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top